![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Söylemesi ayıp 68 aldım eh idare eder işte. . |
Cevap: KPSS istişare bölümü S.a arkadslar. Bende 68 almisim...hic kitap yuzu acmadan hazirlanamadan girmistim sinava yinede hamdolsun. |
Cevap: KPSS istişare bölümü Benim de 73 küsür. Yarınki sınavda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. |
Cevap: KPSS istişare bölümü Allah'ım bize, "Inşallah olur" diye duâ edip hayalini kurduğumuz her şeyin "Çok şükür oldu" sevincini yaşat...(Amin) Yarın sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.. Allah yar ve yardımcınız olsun... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Tebrik ediyorum Lalü, biz aylarca çalıştık aldığımız puan aynı gülümseyen000 Dhbt sınavı içinde başarılar diliyorum. c* |
ArO* Editörüm bu dualara çok ihtiyacımız var. c* |
Cevap: KPSS istişare bölümü su damlam allah razı olsun güzel duan için allah razı olsun |
amn* Hocam puanınız çok iyi msl* Dhbt'den de yüksek puanlar almanız ümidiyle.... |
Cevap: KPSS istişare bölümü arkadaşlar yarın ki sınavınızda Allah yardımcınız olsun, sorular çok kolay olsun inşallah (: bu arada bence sonuçlarınızda gayet iyi,hepiniz sorumluluk sahibi insanlarsınız, ancak bu kadar,hakkınızda hayırlısı olsun... |
|
SAAT: 07:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.