![]() |
Cevap: KPSS istişare bölümü Makbergülüyle görüştüm bugün.69 almış. Dualarımızda Makbergülünü de unutmayalım |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
mehmet akif puanını söylemeyecek misin ? mahcup000 merak ediyorum....düşünceli000 c* |
|
Tebrik ederim Göknur evet söylediğini farketmedim, Dhbt içinde daha yükseğini alırsın inşallah...c* |
ArO* azranur sen sınava girmedin mi.... |
Cevap: KPSS istişare bölümü maşallah Mehmet akif...Songül abla...hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum...hyyyyy yarın ortalığı silip süpürelim inşallah.. |
Cevap: KPSS istişare bölümü su damlası içten güzel dualarını burayada taşımışsın..yanımızda bir duacımız olduğunu bilmek ne güzel bir duygu(: |
Cevap: KPSS istişare bölümü Gülnihal...medineweb...nesli nur..ravzam...sizleride alsaydık sahneye:):) |
Cevap: KPSS istişare bölümü selamun aleykum arkadaşlar. yarınki sınavda başarılar diliyorum bende.Rabb im zihin açıklığı versin inşaallah.dua ile... |
Cevap: KPSS istişare bölümü Beni merak eden yoktur ama söyleyeyim bende 74 almışım. Erol 71 siz bana sakarya ilitam ile ilgili notlar verebileceğinizi söylemiştiniz size özelden msj yollayamadım elinizdekiler dua ile tarafımdan kabul edilir:) |
SAAT: 22:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.