![]() |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü ayarlamadım henüz...arkadaşımda olabilir...bir yerde bakabilirim..isafirhane gibi..cumadan gitmek istemiyorum ama bu seferde öğrenci kimliği sorun olacak herhalde..yani 4 gün samsundayım |
|
sende uzun zamandır görünmüyorsun..nasıl gidiyor çlışmalar... |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Ben öğrenci kimliğini sınavdan önce alacağım mecburen ,Herkes şehir dışından geliyor ,yurt dışından olanlar da var.Bir çare düşünmüşlerdir.Girişte alıyorsunuz diye eski öğrencilerden duymuştum.zaten biletler çok önceden alındığı için iptal etme şansım yok.Yüzyüze eğitime de katılamayacağım ,tarihleri çok geç açıklıyorlar.Biz de planımızı yapmış oluyoruz çoktan. Olduğu kadar artık...bütünlemeye kalırsam da çok dert etmeyeceğim..Geçme puanı yüksek 60..samsun o kadar kolay bir üni. değil.Aslında bu kalite demektir ayrıca.Hayırlısı bakalım.Çok az kaldı ...iyi değerlendirmek lazım. |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Fıkıh dersine nasıl çalışıyorsunuz. Ezber yapılacak gibi değil. Bana bi yol gösterin 7638jk4 c* |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü dersi ekdin değilmi:)osman hoca ders anatıyor ya..aman kaçırma..fıkıh başka türlü anlaşılmıyor çünkü...örneklerle öyle güzel sadeleştiriyorki,ancak anlaşılabiliyor... |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü cümleleri anlamak neredeyse imknsız..ben çalışırken örnekleri çok baz alarak çalışıyorum fıkıhı.. bir örnek üzerinden ,bir sürü hüküm çıkarııyor,diye dşünüp,onlar üzrinden bişeyler yapmaya çalışıyorum ravzam..yani kelim..yani ilacım olsa kendi başıma sürücemAğzı-Açık000 |
ekmedim abla yaa dinliyodum mahcup000, bende örneklerden anlamaya çalışıyorum ama hapside ezberlemek imkansız, okuyorum ama boş boş, anlayamıyorum uzgn ağlayan000 |
SAAT: 08:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.