![]() |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
|
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü daha sorulara bakmadım ben ravzam..ama hoca anlatırken kesinlikle soru şeklini görmek lazım diye düşündüm...başka türlü ne çalışacağını belirlemek zor |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Fıkıha çalışıyorum bi kaç gündür önce kendim okuyorum sonra hocayı dinliyorum tabiri caizse 'cuk' oturuyo skr Osman hoca dersleri ne güzel anlatıyormuş öyle c* |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü arkadaşlar ,fıkıh usulü başta olmak üzere paylaştığım sorularda sıkıntılı olanları lütfen belirtin..bende çözdükçe ,aksi bir durum olursa sizinle paylaşırım inşallah |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü her dersten ünite ünite mi ilerliyorsunuz yoksa birdersi bitirme gayretindemisiniz...fıkhın ilk ünitesiyle başladım.. son ünitede anlamlandıramadıklarım ilk ünitede açıklama olarak karşıma çıktı.. çalıştıkça güzelleşiyor ve anlaşılıyor diye düşünüyorum..hepimize kolaylıklar |
Daha başlamadım tekrarlara İlk üniteden başlamışsın ama yetiştirebilecek misin Vize sonrasına ağırlık verseydin ya |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü mantık dan da nahl suresi 125.ayeti ezberledim |
SAAT: 07:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.