![]() |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü fethi hocam derste..sen nerdesin:) |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü mihrinaz avatarındaki uyuyan çocuk resmini kaldırırı mısın(: benim motivemi bozuyor ne zaman onu görsem uykusuzluğu yorgunluğum daha da depreşiyor sanki o resime bakmasam çok iyi motiveyim de sanki sadece düşüncemi belirtmek istedim arkadaşımevet000 maşallah tekrarlara geçmişsin ben de üniteleri tamamlamaya çalışıyorum herşey yarım yamalak ama ben son ana kadar çabayı bırakmıyacağım allahın yardımıyla |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü sistematik kelamın 10.ünitesine özellikle yoğunlaşın arkadaşlar..dinlemeyenler videoları tekrar dinlesin. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Kuran sınavında mutlaka gelecek sorular şunlar;Harflerin sıfatları ,kunut duaları ve subhanekeden başlayıp vedduhadan aşağısı nasa kadar tam ezber,dudak talimi ... Geçen seneye bakarsak Yüzünden okuma ve tecvid sorusu yok uygulama var.Yaşar Hocadan o kadar korkmaya gerek yok imtihanda diğer hocalar neyse o da öyle ..Kolay gelsin. |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü muallime,kalacak yer işini naptın..ayarlayabildinmi..cuma gününden mi gideceksin.. |
|
|
SAAT: 07:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.