![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Myanmar Müslümanlarının vahşice katledilmesine sessiz kalmayalım Diri diri yakılan Müslümanlar için dua edelim Bu mübarek gün ve gecelerde Ya rabbim zulmedenlerden en güzel hesap soracak olan sensin... |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Burma'da Budistler çocukların ellerini baglıyarak topluca nehre attılar ayrıca 20 bin kadar müslümanıda katlettiler sessis kalma müslüman !en acısıda bu duruma kimse ses çıkarmıyo ne medya ne başka bişey hepimizi pretesto ediyorum rabbim affetsin müslüman kardeşlerimiz orda bu hallerdeyken biz iftar yemek telaşındayız yazık hemdeçok yazık !!!! |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Show Tv'de başlayan "Ustra Kemal" adlı dizinin 1. bölümünün 13. dakikasında ezan okunuyor. "Eşhedu En La İlahe İllellah" dedikten hemen sonra "Hayye ale's-Salâh" kısmına geçiyor yani aradaki "Eşhedü enne Muhammeder-Resûlüllah" ibaresi yok. ZEHİRLİ DİNLERARASI DİYALOG ZİHNİYETİNİ SUBLİMİNAL MESAJLARLA DİZİLERDE DAHİ VERİYORLARkızgın000kızgın000 |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) arkadşlarımmza kitaplarını vermeyen aöf ü protesto ediyorum |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) ayrıca koca bi yaz inkilap tarihi ve türk dili kitabının basımını bitiremeyen aöf protesto ediyorum |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Faşizan Slogan ''Türkiye Türklerindir'' Sözü ile halen Faşizmin ayak seslerini dillendiren Hürriyet Gazetesini kınıyoruz. |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Roboskide Haksız Yere Katledilen Müslümanlar İçin Ayağı Kalkmayıp Gazze Olunca Ayaklananlar keşke aynı dirayeti Roboski katliamında da gösterse idiler.. Allah yardımcıları olsun Müslüman Gazze Halkının. |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Gazze veya bir başka islam beldesinin bombalanmasından sonra ''haydı boykota'' diyenler ortalık biraz yatışdımı boykottan eser kalmıyor.Müslüman her zmn uyanık olmalıdır,''haydi boykota'' denildiği zmn ben ztn hep boykottayım diyebilmeliyiz.BÖYLE DİYEMEYENLERİ PROTESTO EDİYORUM!! |
Cevap: Protesto Ediyorum ... birbirlerini yemekten bir türlü birlik olamayan müslümanları protesto ediyorum, Allah hidayet etsin , İttihat bilinci nasip etsin Allah'a ve Resûlü'ne itaat edin ve çekişip birbirinize düşmeyin, çözülüp yılgınlaşırsınız, gücünüz gider. Sabredin. Şüphesiz Allah, sabredenlerle beraberdir. (Enfal Suresi, 46) |
Cevap: Protesto Ediyorum ... ABD yi, İSRAİLİ ve bu zülme destek veren sözde AVRUPA ÜLKELERİNİ protesto ediyorum. Allah sizi KAHRETSİN. |
SAAT: 04:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.