![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Medineweble tanıştığım günden beri onsuz olamadığım için KENDİMİ ; Başka sitelerden alıkoyduğu için de tüm MEDİNEWEB yöneticilerini ; editörlerini PROTESTO EDİYORUM !!.... |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
|
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) tüm FANATİK futbol severleri protesto ediyorum!!!.. |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Aynen çarşısa Binlerin boş işler için bir araya gelişlerindeki heyecanı Allah adının anılması gereken yerler için gösterilmemesini kınıyorum çok üzüldüm bu insanların sapkınlıklarını görünce |
|
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Sorun izlemede değil zaten sorun bunu Holiganlık seviyesine getirmekte kardeşim ... |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Hacettepe Üniversitesinde gerekli izinler alınarak planlanan "Peygamber Sevgisi" adlı konferansın, bir grup sol görüşlü öğrenci tarafından sabote edilerek engellenmesini, sol görüşlü öğrencilerin "gidin peygamberinizi başka yerde anın, seriate izin vermiyecegiz" diye slogan atarak resmen terör estirmelerini ve üniversite yönetiminin sol teröre duyarsız kalmasını PROTESTO EDİYORUM, YUHLUYORUM. |
|
Alıntı:
beynim çatlyck düşünmekten!!! neden böyleee nedeeen diye??? |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) ( GECİKMELİ PROTESTO) açıköğretim ilahiyatın son oturumunun sorularını dip köşeden hazırlayıp bizi yıldırmaya çalışan insafsızları merhamete davet edip ; PROTESTO EDİYORUM !!! |
SAAT: 04:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.