![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
nasıl başarısız oluruz diye çaba gösteriyorlar o kadar önemli konulara nasıl çalıştık onların sorduğu ne |
SİNİR şeyler ne olacak ... |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) İnsanlardaki ilim aşkını, yıldırıcı ve dengesiz soruları ile köreltmeye calısan bu sistemi yuhluyorum... |
|
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Bide bütünleme yok yani hayır madem kazık soruyolar bütü bari kaldırmayın en çok bizim ihtiyacımız var kızgın000 protesto ediyorumm |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) sopa000...ESEFLE KINIYORUM...sopa000 |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Bugün görüşdüğüm ilahıyat öğrencileride sizin gibi yakınıyorlardı durumdan.Hepsinin söylediği şu idi '' Bizi hiç bir şey yıldıramaz onların inadına yola devam '' Eminim sizde aynı perfonmansı göstericeksiniz... |
|
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) evet000alkış000alkış000 |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) olaya şöye bakmayı deneyelim mi ? bizi zorlayıp,kitapları ilimleri didik didik etmek zorunda bırakıp,ilmimize ilim katmamıza vesile oldukları,bizi kamçıladıkları,verimsiz bir diploma almamızı önledikleri için Allah razı olsun dersek tuhafa kaçarmı :) ben o diplomayı almaya heveslenirken(bu porgramın ilk mezunu idik sanırım 2001),elime kitap almış değilim,kitapları kolisinden bile çıkarmadan rahatlıkla mezun oldum.doğrusu programdan de tat alamadım.ehliyet kursu gibi bir espiri.. ama şimdi kaliteye bakıyorum gerçekten çok harika olmuş.o programa şimdi kayıt yapsam çalışmadan sınıfı geçeceğimi sanmıyorum :) bende tenbelliğinizi protesto etsem mi :) |
SAAT: 22:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.