![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) peygamberimizin zamanında ezan okunurken bir grup genç ezanla alay ediyorlarmış ve ezanı değişik değişik okuyup gülüp eğleniyorlarmış peygamberimiz bunları duyduğun da '' o gür sesli olan kimdir demiş bunun üzerine içlerin den biri öne çıkmış ve resulullah efendimiz onu yetiştirip medineye müezzin yapmış o zaman dan bu yana islam için yapılan iyi ve kötü etkinliklere su -i zanla bakmamızı protesto ediyorum nitekim köpek leşini gören peygamberin yanındaki sahabiler hızlıca uzaklaşıp tiksinmişlerdir peygamberimiz bunun üzerine dişleri ne kadar güzeldi demiştir biz hüsn-ü zanna memuruz hüsn-ü zanı bırakıp su-i zanı tercih etmemizi kınıyorum ve protesto ediyorum |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
|
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Üç beş kelime meal bilip her istediğine istediği kılıfı uyduranları , Dini değerlerimize her fırsatta laf atanları PROTESTO EDİYOR hatta daha da ileri gidip KINIYORUM... |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu zihniyeti protesto ediyorum bize böyle böyle aşılamaya çalıştıgınız dinsizlik oyunlarınıza kanmıyoruz kanmıycaz inşallah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] esefle kınıyorum!!!!!!!!!!!!! |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızgın000kızgın000 kınıyorumm |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) evet000 |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Tayin leri aciklamayan bu kadar insani memleketinden uzakta tatil bitme noktasina getirenler protesto ediyorumkızgın000 |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah yok, din yalan" yazısını gizlice karikatürüne işleyen ve şanlı ecdadımızı "Osmanlı Böcekleri" şeklinde isimlendirip oyun kağıdı üzerine çizen Penguen dergisini kınıyorumm!!!!!!!1 |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) foruma girip etrafı karıştıran herkesi huzursuz eden kişileri protesto ediyorum |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
|
SAAT: 13:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.