![]() |
Cevap: Adına özel .... " İdiL Su " İnsan bakıyor upuzun maviliğe Deryasında yüzüyor boşluğun İnsan aldanıyor gözünün alabildiğine Lal olmuş dili yüreği şaha kalkıyor Su gibi olmuş gözü, gözleri kan ağlıyor Uğrunda savaştığı gökyüzüne bakıyor ve ağlıyor… |
Cevap: Adına özel .... HAMİT-KUŞ Hayal meyal hatırladığım Anlayamadığım Menekşe diyarlarımı verin İmdat diye bağıran bülbüllerimi öldürmeyin Tanıyamam belki görsem Kuşanırım kılıcımı siyahî perdeye Utancımı yüzüme vurmayın Şaşırıp bana sakın bağırmayın lütfen beni benden almayın. |
Cevap: Adına özel .... hemen yazıyorum :) |
Cevap: Adına özel .... MUUSKEM Merdivenin başındayım belki sonunda Uzadı bitmek bilmiyor yol Uzadı yüreğimi kaplayan yol Serçe gibiyim hızlıyım ama tek bir kurşunla gözlerimi kapatırım Kelepçe takılmış ayaklarıma yüksekte uçamıyorum Ellerimi geri verin bana! Maviliğin sonu yok sonsuzluğumu verin bana! |
Cevap: Adına özel .... Alıntı:
Allah vergisi herhalde... |
Cevap: Adına özel .... :) teşekkürler annem ve babamda gençken şiir yazarlarmış evde birtek ben şiir yazıyorum kardşmlermin arasında :) |
Cevap: Adına özel .... inşllah beğenrsiniz :) |
Cevap: Adına özel .... Alıntı:
msl* |
Cevap: Adına özel .... :) saol ablam :) |
Cevap: Adına özel .... bir de rica etsem Mustafa için yazabilirmisin içeriği dini olursa daha çok sevineceğim...ArO* |
SAAT: 00:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.