![]() |
Cevap: Adına özel .... hemen yazıyorum :) |
Cevap: Adına özel .... Hacıysk Hani deryalar var ya yüreğinde Anlamazlar sandığın hüzünler Ceyranda kalmışsın gibi ağrıyor mu yüreğin? Ilık rüzgarın dahi acıttığı Yaraların var biliyorum Soramadığıma bakma anlıyorum Kardelenler diyarında sanıyorum. |
Cevap: Adına özel .... Nesli_Nur Nerden geldi yüreğin En derin ağlayışların kime? Seni sarmalayan bu boşluk neden? Lale olsan kuş olsan uçsan güle İnan bu sessiz diyarların sahibine Neresi ağlatan seni Uzanan bu yolda kime? Rabaia misali sarıl sonsuzluğun sahibine yüreğine sarılan sevgiliye. |
Cevap: Adına özel .... inşllah beyenirsiniz :) |
Cevap: Adına özel .... Alıntı:
Emeğine sağlık kardeşim evet000 |
Cevap: Adına özel .... denedimm ümit dolu şiirler yazmayı ama pek beceremiyorum :( büyüklerim benden ümidi kesti insanlar kabullenemiyor hüzünlü yüreğimi bilmiyorum bazen bende düşünüyorum neden hüzün cevabını bildğim ama kelimelere dökemediğim tek sorunum bu edebiyat öğretmenime göre benm özlliğim buymuş bazı şairler sadece hüznü işlermiş kağıda hüzün bnm kalemim kağıdımsa yüreğim bu bnm tek özelliğim insanları bıktırdığmı düşünüyorum çiçekleri böcükleri kaleme alsam iyi olcak gibi yoksa etrafımda kmse kalmayacak gibi duruyor :( |
Cevap: Adına özel .... büşra :) |
Cevap: Adına özel .... büşra ablam yarın inşllah yazacm şimdi ütümü yapmam lazım özür dilerm :) |
Cevap: Adına özel .... anaaam... burda neler oluyo böylee |
Cevap: Adına özel .... sorun değiL ;) |
SAAT: 15:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.