![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bu hafta medineweb le fussilet suresini işliyoruz değilmidüşünceli000 |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Evet dersim bitsin eve döneyim konumu açacam inşallah |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) selamun aleyküm bayram öğretmenlik haftaya dhbt... haftaya sınavın son haftası olacak daha yoğun olacağım o yüzden bu hafta desteğinizle sure çalışmamızı yapalım inşallah birazdan konuyu açacağım kısmetse Allah a emanet olun |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Bu hafta Tuba'nın konusunu açması gerekiyor. Fakat Tuba uzun zamandır siteye giriş yapmamış. Tuba'dan sonraki görev sırası benim. Tuba Pazartesi (bugün) konusunu açmaz ise bana bu hafta müsade eder misiniz? Sınav haftası olduğu için, çoğu grup üyeleri de katılımda bulunamıyor. Dhbt sınavından sonra konumu açmak istiyorum, sizin içinde uygunsa memnun olurum.. |
benim için uygundur arkadaşım..birde medineweb görsün..onun ne dediği önemli tabi |
ArO* mihrinaz ben de diğer üyelerimizin yorumlarını da bekliyorum. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Olur Nurşen abla hatta daha iyi olur.benim bu hafta yoğunluğum var katılamam zaten |
SAAT: 17:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.