![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) akşama inşaAllah paylaşırım... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) haftaya işleyeceğiz sıradaki sureyi galiba |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) pazartesi günü,gülnihal arkadaşımız Kamer Suresinden devam edecek inşallah.. |
katılımlarınızla kamer suresini öğreneceğiz inşallah |
|
rabbimin hikmetinden sual olunmaz(: vardır bir bildiğielhm demek ki şu anda; önce benim sonra da forum genelinin bu sureyi öğrenmeye ihtiyacımız var hakkımızda hayırlısıc* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) vaktim kısıtlı olmasaydı, kamer suresi ile ilgili çalışma yapardım hemen:( şu anda bir yandan da canlı ders izliyorum rabbim hayırlısını versin |
Alıntı:
kuranın her ayetine ihtiyacımız olduğunu gözönüne alırsak,sıkıntı yok demektir.. Kasas suresinden devam ederiz |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) gökçen0421 Muhammed tevhid_ fetih bilinmez kaf FECRzariyat Abdulmeliktur Medineweb necm GÜLNİHAL2 kamer nurşen35 rahman Nesli_Nur vakıa mihrinaz hadid bu hafta Nurşen hocam da sıra inşallahc* |
SAAT: 17:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.