![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
ArO* Teşekkür ederim. Dhbt sınavından sonra Duhan suresiyle devam ederiz, nasip olursa... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Medineweb Editörüm , Meal grubu için yeni bir liste yapar mısınız? Nesli-Nur ve mihrinaz 'dan sonra şuanki listemiz bitiyor.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Bugün Tefsir çalışması olması gerekiyor. Nesli_Nur'da sıra , acaba sırasının kendiğini biliyor mu? |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Yeni listeyi akşam hazırlarım inş. Biraz daha bekleyelim belki müsait değildir daha neslinur kardeşimiz |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Sıranın bnde olduğunu bilmiyordum bu gece açacağım konuyu inşallah casiye süresi ni Çok sağol mihrinaz abla haber verdiğin için |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bir sonraki listemiz: gökçen0421 Muhammed tevhid_ fetih bilinmez kaf FECRzariyat Abdulmeliktur Medineweb necm GÜLNİHAL2 kamer nurşen35 rahman Nesli_Nur vakıa mihrinaz hadid eksik kalmadı sanırım ama ismini listeye eklemediğim varsa belirtsin lütfen |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) neslinur sureni işlemeye devam edecekmisin.düşünceli000.ona göre pazartesi günü ben konumu açayım..devam edeceksek ona göre hareket edeyim inşallah..bilgilendirirsen iyi olurevet000... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) yarın nasip olursa Ahkaf suresinden devam ediyoruz arkadaşlar... görüşmek üzere.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) hayırlı akşamlar. benim sıram haftaya mı oluyor acaba?düşünceli000 |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
Sıralamaya göre , bu hafta mihrinaz hoca suresini bitirirse haftaya Pazartesi senin sıran gökçen0421 kolay gelsin. c* |
SAAT: 17:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.