![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
|
Bir gün önce tekrar bildirirsen bütün hocaları da haberdar etmiş olursun. Ben teşekkür ediyorum. Selametle inşallah c* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Ahkaf suresini işledik bu hafta...benden sonraki arkadaşım sunumunu yapabilir..selametle.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) güzel bir konu olmuş emeği gecenlere çok teşekkürler.Allah razı olsun :) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hayırlı akşamlar arkadaşlar yarin inşallah Muhammed süresiyle ilgili soruları eklemeye çalışacağım. Calistigimicin aksama doğru ekleyecegim sorun olmaz insallahc* |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bu hafta fetih suresini işliyoruz değilmi.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) vizeler öğrencilerin sınavı teog derken biraz ihmal ettim konuyu :(( bugün yeni sureye başlamamız lazımdı arkadaşlar..tevhid_ kardeşim sıra sizdeydi |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) tevhid kardeşimizden ses seda yok.hafta içerisinde gelmez bir bilgi vermezse sıradaki arkadaşla devam edelim diyorum..tevhid den sonraki kardeşimiz bilinmez kardeşimiz kaf suresi..hocam siz hazırlıklı olun pazartesi için lütfen |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Pazartesiden kaf süresine mi başlamam lazım... |
SAAT: 17:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.