![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
rum suresi senin suren neslinur kardeşim..hayırlı olsun inş. tekrardan rütbenide ekledim |
ben de gruba katıldım ama, sınav da bitti inşallah aktif olarak katılabilirim artık |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ben taa 2 sene önceden Abdulmelık abının tavsiyesi üzerine hazır etmiştim tefsir,hadis kitaplarımı inşaAllah bundan sonra didikleme sırası c* Alıntı:
ArO* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) hsgldnc*c* Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) arkadaşlar 20 haziranda şehir dışında olacam,internetle bağlantım olmayabilir.tam benim tefsir sıramın geldiği döneme denk geliyor.tuba vaya nisareyyan sizin içinde uygun olursa ikinizden biriyle sıramı değiştirebilir miyim? veya grub için sorun olurmu? |
tuba abla da o sıralarda şehir dışında olacak :) onunla şöyle bi yol bulduk sorularını hazırlayıp bana gönderecek ben onun haftası içerisinde beşer beşer yayınlayacam..seninlede böyle bir yol deneyebiliriz..ama nisareyyan abla uygunsa değiştiredebilirsiniz |
|
benim çin farketmez abla.tuba abla okursa cevalasın bi ona göre karar veririz.sen şimdiden önümüzdeki hafta ihtimali için sorularını hazırla bence |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) azra abla bu pazartesi sen konunu aç diğer haftayada tuba ablanın sorularını yayınlarım inş. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Selamun aleykum arkadaşlar. Önümüz ramazan bu ayda meal çalışnalarına devam etmek isterdim ama gruptaki bir kaç arkadaşımız bu aralar müsait değiller. Katılamayacak olan arkadaşlar bi müddet ara vermek istiyorlar katılmak istiyorlar ama müsait değiller. Onlarda katılabilsinler diye iki hafta ara verelim diyorum. Azra ablanın konusu bitince iki hafta ara verelim sonra tuba abla ile devam edelim. Ne dersiniz? |
|
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hayirlisi olsun Rabbim başladığımız hep işin, hakkını verebilmeyi nasip etsin inşallah |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) o zaman iki hafta ara veriyoruz inş..ramazan bitmeden devam inş. :):) tuba abla iki hafta sonra senin konunla devam edeceğiz inş..fiemanillah |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) çeşitli sebeplerden dolayı guruptan ayrılmam gerekiyor.hakkınızı helal edin.şimdiye kadar grupta edindiğim tüm bilgiler için hepinize teşekkür ederim. Sayın editörüm yeni sureler dağılmadan bildirmek istedim. |
peki abla sende hakkını helal et inş.devam etmeni isterdim ama şartları bilmediğimiz için bişeyde diyemiyoruz.ama tekrardan katılabilecek ortam olursa tekrardan gel inş.şimdiye kadarki katkıların için teşekkür ederiz fiemanillah |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Benm siram sanirim 2 hafta sonra hocam ben ayin 4nde gelecem insaallah hesaplarim dogruysa sizde bi kontrol eder misiniz |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Üzülerek soylemem gerekiyor ki benim de gruptan ayrilmam gerekiyor bu tasinma sureci icinde bir şekilde hazirlanabilecegimi dusundum ama suremi hazirlamak bir kenara foruma bile giremiyorum Tum kardesler hakkınızı helal edin ins |
Helal olsun Bu pazartesi yani ayın 21 inde, ben başlıyorum o zaman sûreme |
seni gruptan çıkartmıyoruz abla ama gelinceğe kadar sure dağıtmayacaz.geldiğin zaman sureni veririz inş.. pazartesi günü gülnihal editörümüzle devam inş. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hocam ben yarin memlekete gidiyorum 4nde donucem yetisemezsem nursen hanima sorularimi versem olurmuArO*c* |
sizden bir sonraki kişiyle irtibata geçin yer değiştirme imkanınız varsa sıranızı değiştirin.yoksa sorularınızı dediğiniz gibi nurşen ablaya gönderin o azar azar yayınlasın hafta içinde inş. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Ozaman en sona kalayim ben nasip oursa ayin 4nde sirami alirim |
o moralle başlarız kehf suresine, yeni haftaya ve dersimize... dualarınızda unutmayın inşallah |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) nesli nur kardeşim pazartesi günü senin sorularla başlamamız gerekiyordu ama bayram haftası olduğu için bir hafta ara verelim.bayramdan sonra Allah ın kulu abla gelmiş olur zaten..kendi aranızda iletişimde olun müsait olma durumunuza göre iki hafta ard arda sizler konunuzu açacaksınız. nisareyyan editörümüz bir müdden netten uzak kalmak zorunda olduğundan onun suresini diğer dağılımda işleyecez inş. |
Hocam müsait olduğunuz bir zamanda sure dağıtımı yapar mısınız ? Bana hangi surenin geldiğini bilmek istiyorum. Sınavlar daha fazla yoğunlaşmadan suremle ilgili çalışma yapmak istiyorum mümkünse |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Aklımda abla bu hafta içerisinde yeni sureleri dağıtırım inşallah |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
|
Yeni sure= yeni çalışma, yeni bilgi |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) ne zaman sıra bana gelir...yani benim sıram ne zaman tarih olarak.. |
hocam bayram haftasında konu açmıyoruz..eğer bir aksilik felan olmazsa 3 hafta sonra siz açacaksınız konunuzu |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) mihrinaz bacımın hepinize selamı var özellikle sizlerle meal çalışmayı çok özlediğini söylememi istedi.fiemanillah.. |
dönsün de sayımız çoğalsın inşallah(: |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) yarın konuyu kim açacak arkadaşlar aranızda kararlaştırdınızmı? |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) selamün aleyküm herkesin geçniş bayramı mübarek olsun inşaALLAH ben geldim konuyu açabilirim müsaitim |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Tüm meal grubu üyeleri kusura bakmayın uzgn sorular kolay geldi üye olmak gerektiğini de bilmiyordumozr* ama boyle bir çalışmanın içinde yer almak isterim kabul ederseniz bu bahane ile sureleri daha yakından tanıyabilirim c* |
|
SAAT: 14:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.