![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Tamam,inşaAllah.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Allah'ın kulu ablamıza özel mesaj attım ama ya aktif olmadı yada yazamadı..inş. gelir çünkü diğer hafta onun sırası gelmezse tekrar sure ertelenecek :( katılamayacak olanlar lütfen erken haber verin |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bilinmez haricinde verilen sureye hazırlanan yoksa Allah'ın kulu üyemizi en sona alalım kaydırma yapalım surelerde..boşluk olmasın..özelle yada bırdan cevapla ulaşırsa herkes ona göre bilinmez abinin haftası içerisinde listeyi düzeltelimki ikinci sıradaki hazırlansın |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) arkadaşlar cevap bekliyorum ?? |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hocam ben şuara suresine biraz başladım. Çünkü çok uzun bir sure ancak hazırlanırım. Benim surem mümkünse değişmesin. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) çay-kahve000 editörüm bilgilendir bizi(: |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Ben "Allah'ın Kulu" yerine Kehf suresini yoksa Taha suresini hazırlayacağımdüşünceli000 |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Allah'ın kulu na günler önce mesaj attım ama hala cevap gelmedi bir kez onlıne oldu ondada cevap yazmadı..bu defalık sona alalım onu katılmazsa guruptan çıkartmak durumunda kalırız..fecr hocam Taha suresinden devam inş. mihrinaz ablanın önerisi güzel..Allah'ın kulu nu son sıraya bırakalım şimdilik katılmazsa 3.sıralamada kehf suresini dağıtırız |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Pazartesi Taha suresine başlayalım inş. |
inşaAllah hocam :):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) nihal80 kardeşimizde gruba katıldı hayırlı olsun inş. :):) nihal abla listeye isminizi ekledim.ikinci listenin son haftasında siz işleyeceksiniz surenizi..daha önce Allah'ın kulu_ olan üyemize verdiğimiz tevbe suresini size verdim.eğer ki diğer üyemiz gelirse kendisine başka sure veririz ama ben geleceğini sanmıyorum artık onun için düzenli bi şekilde ilerlemek amacıyla tevbe suresini size verdim..nisareyyen dan sonraki hafta siz açacaksınız inş.yani ortalama 6 hafta sonraya denk geliyor.o zamana kadar sorularınızı hazırlarsınız zaten.şimdiden sonra sorulara cevap verebilirsiniz..rütbenizde misafirlikten sonra eklenecek inş.yada şimdi olma ihtimali varsa ekleriz :):) tekrardan hayırlı olsun :):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) nihal abla hayırlı olsun, grubumuza katılmanıza çok sevindim(: |
En iyisi de Sorulara cevap verebilme hakkı, çünkü sabah gerekli aciklamayi yapıp Msj im silindiğinde İçim bir buruk Olmuştu c* Rütbe de şimdi gelse daha iyi olmaz mi, sevincim katlanir(: |
Rabbim kolaylaştırsin Yolunun yolcusu olmak nasip etsin |
misafirliğiniz bitincede tam rütbeyi ekleriz inş. şu an sadece bu kadar oluyor :):) |
Bu ne güzel bir gün Gerçekten çok sevindimalkış000 Rabbim kabul etsin orucum, bu konuda manevi ikram medine web den geldielhm |
geçmiştir umarım burukluğun(: hep beraber istifade edenler omak duasıyla..hoş geldin.c*c* |
Amin, ecmain inşallah |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hayırlı olsun |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım :) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) katılımınız size ve medinewebe faydalı olur inşaAllah.. |
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hac suresinden devam ediyoruz inşallah değilmi...c* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) selamün aleyküm, geç oldu yazmadım hakkınızı helal edin benim bilgisaayarımda çok yavaşladığı için cevap yazmak neredeyse imkansız olduğu zaman mesajınızı gördüm hocam inşaallah sıram gelinceye kadar hazılanırım hepinizden rabbim razı olsun selam ve dua ile |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
|
ikinci sıralamamız
|
|
|
Alıntı:
|
tevbe suresini işlemiştik abla kusura bakma karıştırmışım..tevbe Allah'ın kulu na verdiğimiz işk sureydi o yüzden karıştırdım ikinci sureyi vermem lazımdı sana.kusura bakma lütfen hakkını helal et..kehf suresi senin suren |
hayırlısı olsun |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bende katılacağım bundan sonra ,tabii benı de alırsanız gruba c* |
Gerci ben de guya gruptayim ama dogru dürüst katilamadim tabi takibi de bırakmamistim inş bundan sonra daha da zevkli olucak kalabalik grubumuzla:):):):) |
Bende çok sevindim ve memnun oldum, Nesli_ Nur hoşgeldin grubumuza hayırlı ve uğurlu olsun c* c* |
c* c* |
memnuniyetle :):) ekliyorum hemn surenide yazarım tekrardan..hayırlı olsun inş.:):) |
SAAT: 14:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.