![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Soru sordum buyur kardeş sen cevapla |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Firavunu hatırla Ölüm anında yaptığını ipucu olsun buda |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Bide kardeşime Kur'an araştırmalarında faylanacak bir kaynak ismi vereyim Hasenat 5 programı... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular tövbe etmek ama ayeti bilmiyorum :( |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Biraz daha gayret et Yunus suresine bak ... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular 90-İsrailoğullarını denizden geçirdik. Firavun da, askerleriyle birlikte zulmetmek ve saldırmak üzere, derhal onları takibe koyuldu. Nihayet boğulmak üzere iken, "İsrailoğulları'nın iman ettiğinden başka hiçbir ilah olmadığına inandım. Ben de müslümanlardanım" dedi. 91. Şimdi mi?! Oysa daha önce isyan etmiş ve bozgunculardan olmuştun. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular mumin 84 Bizim şiddetli azabımızı gördükleri zaman: "Allah'a ve O'nun Tek'liğine îmân ettik. Ve O'na şirk koştuğumuz şeyleri inkâr ettik." dediler 85 Şiddetli azabımızı gördükleri zaman artık onların îmânı, onlara bir fayda vermedi. Allah'ın, kulları hakkındaki gelip geçen sünneti (kanunu) budur. Kâfirler orada hüsrana uğradılar |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap Firavun gibi iman etmek boşadır Ölüm anında Buyur kardeş sen soru sor |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular ben soramam abi :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Hz. Nuh İbrahim, İshak, Musa, İlyas, Lut ve Yunus Kıssalarından ibetlik bölümlerin hepsi bir surede geçer Bu sure hangisidir? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Saffat suresi |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Evet doğru cevap kardeş... Yıldızlar kandillere benzetilmiştir. Bu yıldızlar Şeytanlara atılan taşlar gibidirler Hangi ayette geçer? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular mülk suresi... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Mülk suresi doğru Ayeti alayım ... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular 5. Andolsun biz, en yakın göğü kandillerle donattık. Onları şeytanlara atılan taşlar yaptık ve (ahirette de) onlara alevli ateş azabını hazırladık. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap buyur ablam sen yada başka biri soru sorsun .. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular yok daha neler :) biz seyirciyiz abi buyrun siz arada yakalarsak bildiğimizden diil bilene sorup geliyorus... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Yo ablam sizde sorun Kuranda soru çıkarma tekniğini öğrenin işte amacımız o hade bu sefer bize soru sorun Ya Allah diyerek... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular malesef size ilk muhabbetimde ne demiştim haddimi bilirim... sizi izleyerekte örenebilirim sağol abi kolay gelsin. hadi sıkı bi soruyla dewam kaynamasın bu şekilde buyrun |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Sözlükte toplamak, bir araya getirmek anlamına gelir. Akşam İle yatsı namazları birleştirilerek kılındığı için, şeytanı taşlamak üzere taşların toplandığı yere verilen isimdir? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular cem doğrumu acaba? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Cem doğru ikinci şık kaldı yer ismi nedir? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Fecr Üstadım Sorular ile Surelere Bu ara epey ara verdik Bu aralar bi el atalım 114 Sureyi tamamlayalım Herkes için faydalı paylaşım olur ... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Müzdelife, taşların toplandığı yer. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular alkış000 Doğru cevap Tebrikler ablam. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Sünnetullah “Allah’ın kanunları”nın asla değişikliğe uğramadığı hangi ayette geçer ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular FETİH 23. Allah’ın, ötedenberi süregelen kanunu budur. Allah’ın kanununda asla bir değişiklik bulamazsın. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular İşte bu Doğru cevap Kur’an, inanılacak en doğru sözdür. Kur’an ile yola gelmeyeni yola getirecek başka bir şey yoktura Vurgu yapan Ayet ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular "Artık ondan (Kur'an 'dan) sonra hangi söze inanacaklar? Mürselat 50. ayet_ ( özel bir insanın yardımıyla buldum) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap kardeş |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular ben kaçırdım soruları :) yenilerini bekliyoruz artık |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular ee yokmu soru |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Zararlı mescid demektir. Büyük ölçüde Tevrat ve İncil ezberinde olan din bilgini Ebû Amir'in yönlendirmesiyle, müslümanları birbirine düşürmek için, münafıklar tarafından Medine'de Kubâ' mescidinin yanıbaşına inşa edilen ve Kur'ân'da 'zarar veren mescid' diye anılan mesciddir. Anılan mescid, banilerinin Peygamberimizin gelip mescidlerinde namaz kıldırarak açılışını yapmasını beklerken, inen ayetler üzerine Peygamberimiz tarafından yıktırılan, enkazı yaktırılıp yeri çöplük haline getirilen mesciddîr. Bu mescidin adı nedir? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular "107. Bir de şunlar var ki, zararlı eylemler gerçekleştirmek, inkarcılıklarını pekiştirmek, müminlerin arasına ayrılık sokmak ve daha önce Allah ve Resulü'ne savaş açmış kişi lehine fırsat kollamak üzere bir mescid yapmışlardır. "Amacımız sadece iyilikti" diye de yemin edecekler, Allah şahit, onlar kesinkes yalancıdırlar. 108. Orada asla namaza durma! Daha ilk günden takva temeli üzerine kurulan mescid, namaz kılman için elbette daha uygundur; burada gerçekten arınmak isteyen adamlar vardır. Allah da temizlenenleri sever. 109. Binasını Allah'a saygı ve O'nun hoşnutluğunu kazanma temeli üzerine kuran mı daha iyidir yoksa binasını kaymak üzere olan bir uçurumun kenarına kurarak onunla birlikte cehennem ateşine yuvarlanan mı? Allah kötülükte ısrar eden kimseleri doğru yola iletmez. 110. Onların kurduğu bina, yürekleri paramparça olmadığı sürece içlerinde bir huzursuzluk kaynağıı olmaya devam edecektir. Allah bilen ve hikmetle yönetendir." (Tevbe, 9/107-110) Mescid-i Dırar |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
mevlüt abi sormuştu bu soruyu cevaplamıştım ben :)) |
Et tekkaru ahsen velav kane 180 ( Tekrar iyidir , 180 kere olsa da) :) |
evet000 burda sorulan soruları bidaha unutmuyorum yada nadiren hatırlamadığım oluyo günlük hayatta..çok artısı oldu bana soruların okuyunca hatırlıadım hemen :)) dikkatimizi ölçmek içinmi sordun yoksa abi :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Allah katında canlıların en kötüsü kimdir ? |
SAAT: 20:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.