![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Soru askıda kalmış ...FECR Abi |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular "Ey iman edenler, seslerinizi Peygamberin sesi üstünde yükseltmeyin ve birbirinize bağırdığınız gibi, ona sözle bağırıp-söylemeyin; yoksa siz şuurunda değilken, amelleriniz boşa gider" (Hucurat Suresi, 2) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap Abi ama günümüzde sesi bırakın ondan çok Melekler ile irtibata geçenler hatta Allah ile görüşenler bile var :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular 17-Aşağıdaki tefsirlerden hangisi rivayet tefsiridir? A-FİZİLAL'İL KUR'AN B-HAK DİNİ KURAN DİLİ-ELMALI TEFSİRİ C-RUHUL BEYAN D-İBNİ KESİR TEFSİRİ-TEFSİRUL KUR'ANİL AZİM E- HAK DİNİ KUR'AN DİLİ F-SAFVETÜT TEFASİR G-MEFATİHUL GAYP |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
d ibni kesir tefsiri |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular DOĞRU CEVAPalkış000 |
abi şıkları çok yazıyorsun ama :) söz sende abi |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Biraz de sen sor:) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular yok abi ben size nasıl soru sorarım mahcup000 siz sorun ben bulayım :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular İslam’da esas olan, savaş değil barıştır. Düşman barış isterse, Müslümanlar daima barışı tercih etmelidirler hangi ayette geçer? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Bakara ve Âli İmran surelerine ortak ne ismi verilir? A-Zehravan B-Sure-i Elif Lam Mim C-Sure-i Fazile D-Sure-i Medine E- Sure-i Hak F-Sure-i Ehli Kitap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular enfal suresi 61. Eğer onlar barışa yanaşırlarsa sen de ona yanaş ve Allah'a tevekkül et. Çünkü o hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular A-Zehravan |
a zehravan |
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Huzeyfe kardeşim sizin cevapta doğru Soru sırası sizde Huzayfe kardeşim... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular maşaAllah yoğunluk oldu ne güzel :) |
ben o dereceye gelince sorarım inş. abi ama şimdi soru sorma derecesinde değilim..talebenizim daha :) sizler buyurun |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular O zaman Üstadımız FECR Abi sorsun İncesızı ve Size cevap hakkı verelim sonrasında gerekirse cevaplarız... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Aşağıda kavramlardan hangisi Fatiha suresinde geçmez? A-Takva B-Hidayet C-Dalalet D-İbadet E-İstiane F-Hamd G-Rab H-Sırat |
takva olmalı düşünceli000 |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Üstad onay bekliyor soru |
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Bazı kesimlerin Kuranda reankarnasyona delil aldıkları ayetler Süleyman ateş Yaşar Nuri gibi? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular mü'min 11 Onlar da şöyle derler: “Ey Rabbimiz! Bizi iki defa öldürdün, iki defa da dirilttin. Günahlarımızı kabulleniyoruz. Şimdi (bu ateşten) bir çıkış yolu var mı?” bakara 28 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] vakıa 62 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah onları ıslah etsin..okuyan kardeşler aman ha inanmayın reankarnasyona |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap yalnız şunuda belirteyim Kur'anda reankarnasyon geçmez bu ayetleri kendi heva ve heveslerince yorumluyorlar... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular aklıma soru gelmişken sorayım :) bu reankarnasyon iddiaları hangi ayetlerle çürütülmüştür yada çürütülür :) |
De ki: Size vekil kılınmış olan ölüm meleği canınızı alacak, sonra döndürülüp Rabbinize götürüleceksiniz. Günahkârları bir görseydin! Rablerinin huzurunda başları öne eğilmiş olarak şöyle derler: “Ey Rabbimiz! Gördük ve işittik, şimdi bizi geri çevir de salih bir amel işleyelim; çünkü biz artık kesin bir şekilde inanıyoruz.” Eğer biz dilemiş olsaydık her nefse hidayetini verirdik!(Secde 11-13) Zalimler şöyle diyecekler: “Ey Rabbimiz! Bizi yakın bir zamana kadar ertele de senin davetine uyalım ve peygamberlere tabi olalım.” Onlara denilir ki: “Sizin için hiçbir zeval (ölüm) yoktur diye, daha önce yemin etmemiş miydiniz?” (İbrahim 44) Onlar, orada şöyle feryat ederler: “Ey Rabbimiz! Bizleri çıkar, yaptıklarımızdan başka, salih bir amel yapalım.” Onlara denilir ki: “Size düşünecek olanın düşüneceği kadar bir ömür vermedik mi? Hem size uyarıcı da gelmişti. O hâlde tadın bakalım azabı! Çünkü zalimleri kurtaracak yoktur.” (Fatır 37) Onlar, ilk ölümden başka orada bir ölüm tatmazlar. (Duhan 56) |
sen diyosan doğrudur abi :) ben olurda fikri olmayan biri okursa reankarnasyon iddiasıyla ayet delil tuttuklarını hemen ardından bu delillerinin nasıl yine ayetlerle çürütüldüğünü görsünde inanmasınlar onlara diye sordum.. buyur abi sor |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Fecr abimiz yok ben sorayım o zaman Elçiler (Resuller) 'in Allah tarafından seçildiği hangi ayette geçer ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular hac 75 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu hafta sonu sınav var..o nedenle pc de fazla kalamayacam telefondan takip ediyorum ama yazamıyorum :) bu hafta sonuna kadar biraz uzaktan takip edecem soruları :) mevlüt abi fecr abi dualarınızı istiyorum |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap Allah size zihin açıklığı versin yar ve yardımcınız olsun kardeşim.. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kutsal ve pisliklerden arınmış yer anlamına, Beyti Makdis ve çevresine verilen addır ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular ARZ-I MUKADDES «Ey milletim! Allah'ın size yazdığı kutsal yere girin, ardınıza dönmeyin, yoksa kaybedenler olarak dönersiniz» demişti. (5/Maide-21) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Buyur abim siz soru sorun Huzeyfe kardeşimiz cevaplamak için bekliyor |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Sözlükte büyük mesken, konak, şehir, yurt, vatan ve ülke anlamlarına gelir.Kur'an'da 48 yerde geçer.Bazı müfessirlere göre kelime, bu ayetlerde şu dört anlamda kullanılmıştır: a- Mesken b- Cennet c- Cehennem d- Medîne-i Münevvere Bu kavram nedir? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular dar Birçok müfessir tek başına Cennet olarak kabul etmektedirler.... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular doğru cevap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Ölüm anında neyin faydası yoktur ? |
:) abi yeni geçtim pc ye telefondan bağlıydım yazamıyordum |
SAAT: 12:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.