![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
Gömlek değiştirir gibi meal değiştirme de sakın:) (Meallere bakarken metin ile bakarsan sadece birine bağımlı kalmazsın) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Gizli toplanıp müminlere karşı isyan ve düşmanlık planları kurarlar Münafıkların bu hali hangi ayette geçer ? (Fecr abim Kuran yanımda olmadığı için arapçasından bakamadım ve o yüzden Muhammed Esed Mealini bakmadan vermenin uygun olduğunu düşündüğüm için değiştim yoksa Arapçasından kesin bakarım) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Gizli toplantıdan menedilen, sonra menolundukları şeyi yapmaya kalkışarak günah işlemek, düşmanlık etmek ve Peygambere karşı gelmek konusunda gizli gizli konuşanları görmedin mi? Sana geldiklerinde, Allah'ın seni selamlamadığı bir şekilde seni selamlarlar; içlerinden, «Gerçekten peygamber olsaydı Allah'ın bizi, söylediklerimizden ötürü, cezalandırması gerekmez miydi?» derler. Cehennem onlara yeter. Oraya girerler, ne kötü dönüştür!(58/Mücadele-8) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kur'ana göre bedeviler hangi konularda daha ileridirler? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular tevbe suresi_97 |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Bedevilerin küfür ve nifakları her yönden, daha ileridir. Allah'ın, Peygamberine indirdiğinin sınırlarını bilmemek, onlara daha layıktır. Allah bilendir, hakimdir.(9/Tevbe-97) Doğru cevap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular fecr abi bugün hiç araştırma yapmadım :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
Kur'an'da "la havle vela kuvvete illa billah" kaç ayette geçer? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular geçmez sanırım abi düşünceli000 |
SAAT: 23:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.