![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
Sorunun cevabı bu ayette değil maalesef |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular :( neyse araştırmaya devam :) |
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular birazcık kopya alsam c* |
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular tevbe 73 mü abi 73. Ey Peygamber! Kâfirlere ve münafıklara karşı cihad et, onlara karşı sert davran. Onların varacakları yer cehennemdir. O ne kötü bir varış yeridir! |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Hemen münafıkları asmaktan kesmekten bahsediyorsunuz:) Peygamberimiz hemen onları öldürseydi,islam düşmalarının eline büyük bir koz geçerdi.Allah Rasulunun hayatında öyle bir uygulama görmüyoruz. Tevbe 42-43-44 ve 74.ayetler değil? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Ne var ki, bedeviler arasında ikiyüzlüler ve (Peygamber'in) şehrinde yaşayanlar arasında da ikiyüzlülüğünü küstahlığa vardıranlar var. Sen onları (her zaman) tanımıyorsun. Ama Biz onları biliyoruz. Onlara (bu dünyada) iki kat azap vereceğiz; (öte dünyada ise) onlar çok (daha) zorlu bir azaba terk edilecekler. Bir de, iyi davranışlarını kötü olanlarla karıştırdıktan sonra günahlarının farkında olan başkaları (var): Allah'ın onların tevbelerini kabul etmesi umulabilir. Çünkü Allah, hiç şüphesiz, çok acıyıp esirgeyen gerçek bağışlayıcıdır. Bunun içindir ki, (ey Peygamber, bundan sonra artık) onların mallarından Allah için sundukları şeyleri kabul et, ki belki bunu yapmakla onların salah bulmalarına, arınmalarına önayak olursun. Ve onlar için dua et; çünkü senin duan onlar için bir huzur (vesilesi) olacaktır. (Ve bütün bunların da üstünde bil ki,) Allah her şeyin, herkesin özünü bilen mutlak bilgi sahibi olarak olup biten her şeyi işitmektedir. Tevbe-101-102-103 |
Tevbe 103,ayet |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Meali değiştim fecr abi bilgin olsun.... |
Gömlek değiştirir gibi meal değiştirme de sakın:) (Meallere bakarken metin ile bakarsan sadece birine bağımlı kalmazsın) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Gizli toplanıp müminlere karşı isyan ve düşmanlık planları kurarlar Münafıkların bu hali hangi ayette geçer ? (Fecr abim Kuran yanımda olmadığı için arapçasından bakamadım ve o yüzden Muhammed Esed Mealini bakmadan vermenin uygun olduğunu düşündüğüm için değiştim yoksa Arapçasından kesin bakarım) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Gizli toplantıdan menedilen, sonra menolundukları şeyi yapmaya kalkışarak günah işlemek, düşmanlık etmek ve Peygambere karşı gelmek konusunda gizli gizli konuşanları görmedin mi? Sana geldiklerinde, Allah'ın seni selamlamadığı bir şekilde seni selamlarlar; içlerinden, «Gerçekten peygamber olsaydı Allah'ın bizi, söylediklerimizden ötürü, cezalandırması gerekmez miydi?» derler. Cehennem onlara yeter. Oraya girerler, ne kötü dönüştür!(58/Mücadele-8) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kur'ana göre bedeviler hangi konularda daha ileridirler? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular tevbe suresi_97 |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Bedevilerin küfür ve nifakları her yönden, daha ileridir. Allah'ın, Peygamberine indirdiğinin sınırlarını bilmemek, onlara daha layıktır. Allah bilendir, hakimdir.(9/Tevbe-97) Doğru cevap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular fecr abi bugün hiç araştırma yapmadım :) |
Kur'an'da "la havle vela kuvvete illa billah" kaç ayette geçer? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular geçmez sanırım abi düşünceli000 |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular kehf suresinde la kuvvete illa billah var ama |
doğru cevap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular vay be hiç umutlu değildim abi :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular abi soru sorsana yine |
Burdakı amac süreklı Fecr abının soru sormasından öte bılenlerın soru sorması yanı siz bildiniz siz soru soracaksınız kolay yada zor . |
ben soru soracak kadar bilgiye sahip olmadığmımı bu bölümü öğrenmek için takip ettiğimi yazdım daha önceden kardeşim..fecr abi için dedim çünkü bu başlığı en çok takip edenlerden soru soran ve her sorunun cevabını bilen :) lerden biri..sizin sitede olduğunuzu fark etmedim..buyrun siz sorun o zaman |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Değerlendirmek, iyiyi kötüden ayırmak , incelemek sorunları kusurları acıga cıkarmak anlamlarına gelen kavram nedir? |
Bende agır sorular soracak kadar bılgılı degılım ama genede kendın sor emın ol aklında daha cok kalıyor |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular hiciv mi? |
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Mülahaza mı? |
Hayır degıl |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Usul-i Hadiste geçen bir kavram olup '' Tenkit '' tir sorunuzun cevabı atlas bey.... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular atlas kardeşim bi gelsede yeni sorulara geçe bilsek artık..fecr abi sen sorsan ya yinede |
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular öyle ama bi konu olsaydıda araştırsaydık..hayırlısı artık beklicez kardeşimizi :) |
Doğru cevap yitiksewda bey |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular yeni sorulara geçelim :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular abiler nerdesiniz kaç zamandır soru yok :( |
SAAT: 20:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.