![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hım.... selam ve dua ile.. tanıdık gelmiyor değil :) evet sizden soru bekliyoruz fani kardeşim :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... fani şuan yok ben sorsam olur mu :))) Hicri takvim nedir ve kim başlatmıştır? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hicr i takvim peygamber efendimizin mekke den medine ye hicretini başlangıç olarak esas alır (622 )hz. ömer zamanında resmi olarak kabul edilmiştir. sual:girmeye hazırlandığımız hicr i yılbaşı hangi ay ile başlar? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Muharrem ayı. Hicri takvim ile Miladi takvim arasındaki fark nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... muharrem ayı mı? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yanlış cevap mı yoksa. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet tebrikler soru alalım:) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hicri takvim Efendimizin fethini başlangıç alırken miladi takvim Hz. İsa'nın doğumunu başlangıç kabul eder.Bu mu? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... sormuştum:)) farketmedin dimi :)) Hicri takvim ile Miladi takvim arasındaki fark nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... o muharrem ayıdır... tebrikler.. hicri takvim ile miladi takvim arasındaki fark Hicri Takvim AY yılını, Miladi Takvim GÜNEŞ yılını esas alır. Bu yüzden ikisi arasında 11 gün fark vardır. bak ben bunu 13 gün diyebiliyordum :) sağol bilal hocam |
SAAT: 08:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.