![]() |
Aşk'siz Vuslat Yaşanır mi ? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve aşk Uzanmaktı bir ezan sesiyle Kirli dünyadan Arş-ı Âlâ'ya Ve bürünmekti Nûr'a Söylemekti secde secde Sub.Rab.Âlâ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
bence aşk herşeye ragmen eşine birbirimizin kıymetini bilelim birlikte yaşlanalım demektir :) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey aşk; Çok kalp katledildi uğruna da Bir arpa boyu yol katedilmedi! Ve artık sorular da değişti; Aşk affeder mi değil, Aşk affolunur mu ? |
Bence AŞK; sevgilinin gözleri içinde kaybolmaktır. Onun yürek deryasında pervasızca boğulmaktır. Kelimelerin dudaklardan değil kalplerden dökülerek Anlaşabilmektir... ( Şimdi yazdım, umarım beğenirsiniz :) ) |
Bence çok gûzel yûreğine kalemine sağlık (: |
Yapabiliyorum mu tam bilmiyorum bir şeyler yapma gayreti içinde olduğum aşikâr sanırım =) Çoook teşekkür ederim |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne güzel aşık lar var ki; ''âşıkın içini yakar kavurur da âşık hâlâ; "Daha âteş yok mu?" diye bağırır." (M. İkbal) ... |
Bu muhteşemmiş yaa :) |
Alıntı:
|
SAAT: 10:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.