![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dedim, "Ne güzelsin yâr." Dedi, "güzelliğim neydiki?" Dedim, "yüreğini görmekti, gözlerine dalmaktı, içindeki âşk'ı bulmaktı." Dedi, "âşk neydiki yar?" Dedim, "gönlüme seni düşürene dua edip, O'nun âşkını bilmeden seni bulmaktı yar" Dedim "buldun mu?" dedi, ELHAMDÜLİLLAH O'nu bulmadan seni bulsam bu aşk olmazdı yar. |
Âşk; Harem'den içeri girdiğinde hangi duâ'yı yapsam derdindeyken , Kabe'yi gördüğünde bildiğin herşeyi unutmaktı. |
aşk dünyaya aldanmayıp gönülden samimice Rabbine bağlanmaktır,,, |
Gerçek aşk Allah'ın rızasını ve sevgisini kaybederim düşüncesiyle, büyük imtihanlar ile mücadele edip kaçmamaktır. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Züleyhâ der-i figân ederken içimde Söyleyin yârenler Yusûf'luk mudur tek çâre Dil lâl olmuşken yâre Âşk'a kelâm dökmek benim ne haddime |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzülme Ey Gönül .! Rahmetiyle imtihan eden " AŞK "Bırakta, bir Dikende Gül eylesin Seni.. |
Aşkın bam teli sızlatır geçtiğinde her yerde adın Madem gidecektin, neden geldin be kadın... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Derler ki Mevlana'ya: 'Aşk dediğin yalan..' Ve Mevlana cevap verir: - Yalanına çulumu verdim, Gerçeğine canımı veririm.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dinle.! Aşk Bir Kapıya Varan İmiş ! Kapıyı Vuran Kalp İmiş Bir Kere Vurup Bin Kere Duran İmiş ! Aşk Can İmiş Canan İmiş Candan İmiş Aşk.. ::klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 'Yüreğimizi' Yakan Âşk'a Biz hep Şükür kınası yaktık ... Kader di Kısmet di Herşey'den ziyâde varIığımızı Yaradan'a TevekküI dü ... |
SAAT: 15:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.