![]() |
Alıntı:
Bu tür edebi konulara azıcık ünsiyet bağım bulunuyor. Bu hâl üzere çıkıyor bir şeyler işte, hamd olsun : ) |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Âşk, imar etmek için virân eder !.. Hazret-i Ken'ân Rifâî (k.s) |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ruhunda Ateş Çıkmadan Kalpte Demlenmez Sevda... |
Uçurumun kenarında dolanan bir kimse gibiyim. Aşka meyletmiş gönlümle ne kötü ne de iyiyim... Şayiâlar koparırım dört bir yandan, Gelmesen de bir haber yolla bunu bileyim... ( snnclk ) |
Aşk... Hissettiğin kadar kalbinde. Söyleyemediğin kadar dilindedir. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yüreğimizi' Yakan Âşk'a Biz hep Şükür kınası yaktık ... Kader di Kısmet di Herşey'den ziyâde varIığımızı Yaradan'a TevekküI dü ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aşk ile yola çıkmak ise niyetin. Bela ile imtihan olursun. Zúl'celal ve'l ikrâm, Önce kâhır Sonra ikrâm. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben diyorum ki; Vuslâtı beklerim yâr... Aşk diyor ki; El intizar eşeddü min'en nâr! ( Beklemek Ateşten Şiddetlidir ) Eğer razıysan yanmaya buyur... Otur şöyle baş köşeme de Sensiz geçen günleri taşlıyayım... |
Ve Aşk Yandı Yakıldı Atıldı ateşe Su oldu Girdi gönüllere Aktı gözlere Sürüldü dillere Yazdı Yazıldı Ve Aşk Müebbet oldu kuyuda [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Lal'ü Aşk'tır ahvalim… Y'ar t'adında sukunetim, Aşk t'adında yaralarım… Sabır t'adında dualarım var… |
SAAT: 03:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.