![]() |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 174.sayfa 5. soruya baktınız mı arkadaşlar.. |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Alıntı:
hsgldn |
Baktım Sevda'cığım elyevme kelimesi resmi dairelerin kapalı olma zamanını gösterdiği için mefulü fihtir, mansubtur.. |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü peki birde en baştaki 5. soruya bakabilir misiniz?:) |
Bakıyor musun hala Esra afrn* |
Sevda sayfa numarasını söyler misin ?.. |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 174.sayfa |
ben de hâlâ bakıyorm gülümseyen000 sevda agzından çıkar şu baklayı kimseye-söyleme000gülümseyen000 çözemedim olayı da...7638jk4 |
bende Nurşen ablanın dedikleri bu soruda yok ki diyorum kendi kendime. gülümseyen000 |
gülümseyen000 gülümseyen000 |
Daha bomba sorular gelmedi, onlarda biraz sonra .. sfhfgshsfhsgh |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü ben az önceki soruya benzediği için bir bakmanızı düşündüm hz isanın doğum günü Hristiyanlar katında (yanında)muhterem bir gündür abla bu soruyu bu şekilde bir bak mübteda ve haber nerede |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü sevda yevmul viladetil isa mübteda mı? |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü sıra haber demahcup000 yevmun muhteremun da haber mi 25.gif |
Hz. İsa aleyhisselam mübteda inde mefulün fih yevmül viledihi .. haber ennasara .. muzafın ileyh muhteramün muzaf İnşallah doğru sıralamışımdır, emin değilim.. |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü abla muızaf muzafun ileyh sıfat tamlamasına girer:)diğerleri doğruevet000 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 7 ünite mefulü mutlak nedir... cümleye kaç çeşit amaçla gelir? |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü el-mef’ûlü mutlak, fiille aynı kökten olan ve onun mânâsını pekiştirme, yapılış şeklini açıklama ve sayısını belirtme amacıyla kullanılan mastardır |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 184. sayfa çocuk iyi uyudu cümlesinde mefulü mutlak hangisidir_? |
|
|
nevmen . mefulü mutlak... |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü nevmen yaa doğru :( |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 185. sayfa ona zalimce vurdu cümlesinde mefulü mutlak hangisidir? |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü darbez'zalim |
|
darbe..... |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü evet000zeynep |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 185. sayfa araba füze gibi fırladı cümlesinde mefulü mutlak hangisidir? |
intılekassaruhı... |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü intilakas'saruhi |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü peki irabı nasıldır cümlede hangi konumda gelmiştir? |
|
Başında harfi tarif alıp sonunda esre gelmiştir. Muzafın ileyh mefulü mutlak mansub mastardır.. |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü peki muzaf ile muzafun ileyhin harekeleri yani irabı nasıldır desek? |
irabı cer ile mecrurdur mu? cümledeki konumu daa ... orasına ne diyim bilemedimuzgn |
Alıntı:
mahallen mansub |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Nurşen abla doğruevet000 |
SAAT: 17:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.