![]() |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 2.bazı ülkeler de (bölgelerde) yağmur yağar........? |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü olur bakalım olmazsa geriye döneriz:) |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 3-havaalanında dayımı.........bekledim. |
|
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü bir kelime daha var sanki olabilecek... |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü o da olabilir aslındagülümseyen000 bu cümle pek uyumluymuş |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 4.uçak......... ilerledi(süzüldü)sonra havaalanı zeminine indi |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü uzgn |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü bana en uygun o gelmişti o değilse o zamanndüşünceli000 dagigaten var dakika bu da pek olmadı ama bilemedim kidüşünceli000 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü sevda dakikaten mi |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü ucak bir dakika süzüldü sonra zemine indi , en anlamlısı bu bence |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü mantıklı :) |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 5-....... arapça dersi öğrenirim |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü sayfen mi? genelde yazın kuran kursu olur ya ordan bağdaştırdımgülümseyen000 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 6.---------işime giderim |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü sabahan:):) |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 7-şirket müdürünün odasının önünde .................durdum |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü saaten |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 8-soğuk ..............şiddetlidir |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü mesean mı |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü sevda burda on zarf on da cümle var acaba her cümleye bi tane mi kullanılacak ya da istediğimiz kadar mıçay-kahve000çay-kahve000 gerçekten bi cümleye birkaç zarf da uyuyor gibi mahcup000 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Zeynep soğuk akşamleyin şiddetlidir de olabilir sanki:) ama kışın daha iyi sanki |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 9-................telefonda arkadaşımla konuştum |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 2. cümlede kışını kullandık ya ondan dedim mesela yine bi karmaşa var öğle ve ikindi kaldı geriye son cümleye ikisi de uyuyor galiba onuncu cümleden sonra anlıycaz doğrusunu (: |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 10-sahibi tilkiyi aradı taki onu ......................buldu7638jk4 |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü bence 10. cümle asran 9. cümle zuhran |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 5.soruya geçtik..... |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 1.sana akşamleyin geleceğim? |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü seahduru ileyke fil mesea mı? olacak sevda manasını çözemedim yalnız :) |
SAAT: 17:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.