|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 önemli de zaman yeterse.. ben denemelerde 20 tane sayısal 46 tane sözel yapmıştım ama zaman tutmadan çözüyordum (: sınav tam bir fiyasko oldu tabiri caizse matematik kolay soruyorlar yoksa | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü abi ailen ve senin için Rabbim hayırlısı neresi ise orayı nasip etsin inşallah...merak ettim  sınav öncesi hiç ders çalıştın mı uyku kaç saat uyudun bir de sınavda heyecan yaptın mı ve sınavda zor soru görünce moralin bozuldu mu birde zor soru gördüğünde soruyu çözmek için inat ettin mi? | 
| 
 ders çalışmadan sadece çıkmış soruları çözerek istanbul ilitam mşhl musab kardes bunun sırrı ne ya gercekten merak ettim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü fedra gerçekten zaman yetmemesi ve beklenilenden düşük almak çok moral bozucu ama üzülmek yok inşallah sağlık olsun... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü belkide sırlar dünyasında gizlidir fedra:):) | 
| 
 ne anlamadım :) gülümseyen000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü bizim bilmediğimiz ne biliyorsun musab kardeş ya da yapmadığımız ne yapıyorsun :) :) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü yani yüksek puan alanlar sırrını söylemiyor ki herkes yüksek puan olmasın diye:):) | 
| 
 valla dinimizce bu hoş görülen birşey değil :):) :) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü günlük 200 soru çözersem ben sınavdan 300 bile alırım..ama bir soru bile çözmek gözüme dağ gibi görünürken nasıl 200 soru çözebilirim kiuzgn | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.