|  | 
| 
 Selamun aleyküm, Sivas ilitam'a yerleşen kardeşimiz var mı? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Hayırlı olsun bu arada...sivas ilitamı kazandınız galiba..sizide merak etmiştik..mehmet akif her türlü tavsiye ve sorulariniza cevapta bulunacaktır zatenevet000c*cok şanslısınızevet000 hayırlı olsun | 
| 
 Alıntı: 
 Ayrıca size teşekkürü bir borç bilirim. Çok ama çok katkı sundunuz. Tabi sizinle beraber saygıdeğer @Mehmetakif, @Esma_Nur, @nurşen_35, @asliii, @Lalü aşk ve ismini hatırlayamadığım daha birçok kimseye teşekkür ederim... Bu noktada ilave yardımlara ihtiyacımız olursa yine başınızı ağrıtırız haberiniz ola =) | 
| 
 Alıntı: 
 estağfirullah...ne demek efendim..bizlerde mezun olduk ve cevapsız sorularla ilitamı tecrübe ettik.. bu tecrübeleri sizinle paylaşmakdıktan sonra ne kıymeti var...amacımız Allah rızasıdır...Dualarınıza talibiz,yardımcı oabildiysek,Allah razı olsun dedirtebildiysek,bizim için de görevimizi yapmışız demektir..bizler herdaim buradayız..sizleride bırakmayız,her türlü sorunuza cevap vermeye,elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce devam edicez inşAllah.. bu arada lise diploması konusunda net birşey söyleyemiyorum..bizde kayıtta istenmiş,ama olmayanada sorun çıkarmamışlardı,bizimkinede bakmamışlardı...bunu öğrenci işlerinden öğrenmeniz en güvenilir yol olacaktır..tekrar hayırlı olsun | 
| 
 En son kac puanla ilitam geldi | 
| 
 Bide anladım ki puan degil siralama  onemli herkes de ilitami yaziyor başlarda olanlar | 
| 
 Şifremi unutmustum hallettim sorunu şükür  örgün ilahiyat geldi zonguldak.ilcesindeyim bende 1 saat var ne yapsam hem sevinç hem düşünce hem üzüntü deyim tevekkül ediyorum Rabbim e. sizlerle istişare etmek iyi gelicek bana  emekleriniz için Rabbim daima razi olsun sizden...cennet hatunu olursunuz inşallah  | 
| 
 Ya hâlâ inanamıyorum 6508 le giremedim bu kötü bi siralama mi | 
| 
 Puanlar çok yüksek eymen...normalde 257 ile senin illa bir iltama yerleşmen gerekirdi 2015 e göre diyorum..ama en düşük elazığ ve inönü bile 258 ile kapatmış..atatürk 261...258 le kesin samsuna girersin dediklerimiz,ne samsjn ne ataturk ne sivas..elazığ alabildiler..yazmasalar açıkta bile kalabilirlerdi... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 İnşallah Rabbim Her zorlukta bir kolaylık var diyor...uni ile görüşmeye gidicem nasipse inşallah devam etmem Mevlam yolumuzu açıcak tir şüphesiz.çok teşekkür ederim ilginize fikirlerinize | 
| 
 Snnckl hocam rica ederiz  Her zaman yardıma hazırız | 
| 
 Alıntı: 
 Ben bu sene bitirdim face okul için kullanıyordum şimdi kapattım ama facede geçen senelere ait Sivas ilitam sayfaları var bu senede yeni öğrenciler açar Facedeki sayfalara üye olursan doküman bilgisayara indirebilirsin | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 istanbul ilitama yerleşen var mı | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Mücadeleniz ve sabrınız  sonunda hayırla  size  dönüş  yaptı. Hayırlı ve uğurlu olsun seçtiğiniz okullar. Bundan sonra derslerdeki başarılar için mücadele edin, inşaallah eymen hocam sıkıntı yapmayın öncelikle yavrunuzu büyütün seneye inşaallah istediğiniz yerden eğitiminize devam edersiniz. | 
| 
 Alıntı: 
 Yaptığı iyilikler karşısında hiçbir menfaat beklemeden sadece bir lafız ile ücretini bekler Yaradan'dan... ALLAH RIZASI... Bir insan düşünün... Tek derdi karşındakinin dertlerine ortak olup o derdi elinden geldiğince çözmeye çaba sarfetmek olsun ve yine karşılığında ücreti ALLAH RIZASI olsun... Bir insan düşünün... Karşındaki onu sorularıyla bunaltsa da yılmadan ve sıkılmadan dertlerine hemhâl olabilmek arzusuyla bir olup ALLAH'IN RIZASINA talip olsun... İşte ben sizi ve buradaki diğer arkadaşları böyle görüyorum... Sizin nezdinizde her birinize dopdolu bir ALLAH'IN RIZASI sarsın dört bir yanınızı diyorum :) | 
| 
 Inşallah hayırlısi olsun | 
| 
 Sevgili snnclik34 sizi tebrik ediyoruz burada esas olan sizin  çabaniz Rabbim muaffak kilsın.. arada guzel sözlerinizi dörtlüklerinizi bizie paylasirsaniz çok seviniriz ..selametle | 
| 
 Kazananları tebrik ediyorum nasıl  çalıştiniz hangi yayınlardan günde  kac saat yardimlarinizi bekliyorum  2017 de tekrar gireceğim  3. Kez olacak | 
| 
 Artık kazanmam lazim takınti yaptim | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 O halde vakit buldukça gönle düşen damlaları paylaşalım inşaAllah :) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Matematik en kolay konu hangisi bari ona calisayim ,benimde mantik iyi 47 dogru 13 yanlışim vardi sözel  bölüm  sayisal hic calismamistim haziranin ortasinda günlük  bir deneme çözdüm sinava kadar demekki yeterli gelmedi | 
| 
 Alıntı: 
 - Temel Kavramlar - Basamak Analizi - Taban Aritmetiği - Obeb-Okek - RASYONEL SAYILAR (Öğrencilerin gözbebeğidir :D ) - Sayı, Kesir ve Yaş Problemleri - Mutlak Değer - Bölünebilme uzar da gider ama bunlar aşağı yukarı klasiktir... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 arkadaşlar kayıt için neler götürmem gerekiyor ? ders transkirpti felan gerekiyo mu | 
| 
 kazandığın okulun sitesinde yazar onlisans diplomasının aslı ve tran kri pt tabiki gidecek nüfus cüzdanı resim vardı bazı okullar lise diplomasını da istiyor | 
| 
 Alıntı: 
 aslında iyi yapmışsın | 
| 
 TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARIDoğruYanlışSayısal00Sözel4315 Önlisans Başarı Puanı68,800 DGS PuanlarıTürüDGS PuanıDGS Başarı SırasıDGS-SAY------DGS-SÖZ260,338674302DGS-EA------ bu da benimdi 2014 yılındaki sonucum | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 karışık çıkmış ama 43 doğru 15 yanlış 2 boş 260 küsür puan  sıralama 4302 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 evet dikkat ettiğim o  aslı da çok net yapmıştı ama aöf ortalaması çok yüksek olmadığından iyi puan alamadı herkes hakkında herşeyin hayırlısı | 
| SAAT: 16:21 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.