![]() |
Bu gercek puanlar mi her yıl böyle yükselirse biz nasil kazaniriz örgün ilahiyat bile daha düşük |
Ek yerleştirme de daha yüksek olur mu duser mi puan |
Nasil bi sistem ya herkes mi ilitam secmis |
ek kontenjanda çok fazla puanlar yükseliyor |
mihrinaz önceki seneler sivas 200 kontenjandı bu sene 25 fazlalaşmış kontenjanı az olan sivas bir yer daha vardı hatırlayamadım dicle mi fırat mıydı |
adamlar geç kalmadan açıklasa da herkes önüne baksa :( |
başka bolümlerde de çok aşırı uçurum oluşmuş puanlarda bazıları yalan haberdir bazıları kendi sitesinde link olarak gördük diyorlar dün açıklanacak linkini buldular sonra tarih bugüne değişmiş hele açıklansın o zaman doğru mu yalan mı ortaya çıkar gönül bu kadar yükselmemesinden yana o kadar çok geç açıklıyorlar zaten üniversitelerde dersler kaç haftadır başladı yazık günah o kadar kişiye |
Umarım yanlıştır 6500 bu siralamayla yerlesemiyorsam yazıklar olsun boşa gider o kadar emek |
Alıntı:
|
Peki o zman link niye kapandi hata mi var eksik bilgi mi var |
Sonunda açıklandı |
Kimse mi bakmadı sonuca |
257 yerlesemedim |
Ek tercih yapsam mı |
Sakarya ilitama yerleşim arkadaşlar başka yerleşen var mı? |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tebrik ederim.nazlı hayırlı olsunevet000 |
Eymeen nasipten ötesi yok.puanlar bu kadar artmasa mutlaka yerleşwcegin bir puanin var..ama puanlar almış başını gitmiş adeta...sıkmayın canınızı |
Eymen sağlık olsun Allah hayırlısini nasip etsin inşallah |
Nazlı tebrik ederim Songül abla orayı bitirdi |
Azranur snnclk diğer arkadaslar bekliyoruz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
V@veyl atagan ga. snn clk merak ettiklerimizden:) |
Ders,sessiz yolcu,amenna,isra sonucunuzu paylaşırsınız inşallah bizimle |
Teşekkürler mihrinaz ve Goknur ablam |
Alıntı:
Mâlumun ilâmı diyelim... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
tercihimin netleşmesi konusunda desteklerini esirgemeyen başta mihrinaz hocam olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyor, kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim muvaffakiyetler nasip eylesin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Birde Songül Balcı diye bir sitede sakarya ilitam notları gördüm o bizim Songül abla mız mi |
evet bizzat kendisi oluyor :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sivas kazanan yok mu :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
daha önceleri o kadar kişi yazıyordu neden şimdi sonucu yazmıyorsunuz |
Nazlı merak ettigin soruları sakarya ilitam calişma bolumunede birakabikisin..songul abla illaki ulasiyor bizlere..sorularini cevapsız birakmayacaktırc* Bu arada makbergülüde sakarya ilitamlı artıkalkış000 |
| SAAT: 02:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.