|  | 
| 
 çarşamba olunca ne oluyormuş :) duyum mu aldın açıklanması üzerine | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 tahminler de en geç perşembe olacağı yönünden  kpss alan sonucu brans sıralaması da açıklanması lazım ki 5-8 eylülde mülakat başvurular var sizing de daha tercih aşamanız var tercihin sonuçlanması var o da uzun sürmemi lazım ki üniversite kayıta yetişesiniz | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Bugunde aciklanmadi | 
| 
 Kalpten gitmesem iyiydi. | 
| 
 Yarın açıklanabilir olmazsa bu hafta içi kesin gibi duruyor. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Arkadaslar yeni sistem varya bence o yuzden okumakta zorlaniyolar.insallah bizi uzucek bi hata yapmazlar.En azindan sorular verilse aciklamamalari o kadar umrumda olmazdi.Allah gonlumuzdekileri hayirlisiyla nasip eder tez zamanda insallah. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR | 
| 
 Yarın büyük gün. | 
| 
 Bugunde aciklanmadi.Saat 4-5 gibi fenaydim. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 beklemenin de tadını tuzunu bırakmadılar  ne zaman açıklarsa açıklasınlar arkadaşlar yarın sivasa gidiyorum tek ders sınavı için çok dua istiyorum sizlerden | 
| 
 Alıntı: 
 Bu âcizin dualarında yer alacaksınız inşaAllah... Hakkınızda hayırlısı olsun (Amin) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Belki umut,kazanma beklentisi beni heyecanlandiran. Belki de acaba bir sene kaybolup bosa mi gidecek endisesi bilemiyorum.:/ | 
| 
 Ben size duaciyim .Allah hepinizin gonlune gore versin.Bende sizden dua bekliyorum. | 
| 
 Alıntı: 
 sfhfgshsfhsgh Yolun açık olsun, müjdeli haberlerle bekliyoruz seni. Göknur başarılar diliyorum ,çabuk gel olurmu c* | 
| 
 Heyecanınız azalmış  gibi  haftasonu rahatlığı  başladı  değil mi gülümseyen000 Pazartesi'den itibaren heyecan yine devam eder. Fakat sonuçlardan önce soru ve cevaplar yayınlanmıyor muydu..Öyle ise daha sonuçlar 1 hafta kadar daha sürer ..c* c* | 
| 
 Sağol canım arkadaşım Nurşen Arkadaslar çok şükür tek dersimi verdim mezun oldum Allah sizlere de bu mutluluğu yaşatsin Evet çok zor evli ve çocuklu olarak okumak Isteyip arzulayana bunlar engel sayılmıyir zevkle her işe koşuyorsun | 
| 
 Bugün de açıklanmadı. Tahminim hafta sonu da açıklanmaz. Cevap kağıdı olmayan yeni sistem ÖSYM'ye yaramadı, süreci uzattı. Bu hatadan tez zamanda dönmeliler. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Tebrik ediyorum, görevinize başlayabilme kolaylığı Rabbim nasip etsin.. | 
| 
 Alıntı: 
 allah razı olsun canım arkadaşım güzel düşüncen için c*c*c*c*c* | 
| 
 Alıntı: 
 allah sizlere de nasip etsin inşallah c*c*c*c*c*c*c* | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Kpss açıklandı darısı bizimkine belki on ikidede bizimkini açıklarlar  | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Tebrik ederim.  Darısı bizlere inşaAllah :) | 
| 
 osym bu sene inanları çok bekletti inşallah yine eskisi gibi düzenli olur sivas ilitam yani cuzem yeni akademik takvimi yayınladı yeni öğrenciler için kayıt tarihi dgs sonucuna gore yayınlanacak diyor ama güz dönemi başlangıcı 26 eylül [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sivasa kayıta bizzat gitmiştik orda verdikleri formu doldurmuştuk kendi kişisel bilgilerimiz dgs aldığımız puan bir de sivas da 3. sınıf 4. sınıfı okuyoruz ama isim olarak 1. ve 2. sınıf diye tanımlamışlar 200 kişi kontenjanı var ek yerleştirmede de biraz daha kişi geliyor sayısı çok olmuyor 2 sınıfa ayırıyorlar a sınıfı ve b sınıfı sanırım ilitamlar arasında kontenjanı en az olan yer sivas | 
| 
 Sonuçlar aciklaninca ilitamlar hakkinda bilgi verir misiniz harç  ücreti gecme sistemi derslerle ilgili | 
| 
 öyle konu var sitede ilitamlar hakkında genel bilgiler konusu var sivas ilitam yani cuzem 763.5 tl cik | 
| 
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlitamların harc bilgileri bu konuda mevcut..yeni dönemde ne olur bilemiyoruz tabi | 
| 
 Varda her sene degisiyor | 
| 
 Puanimiz yeterse tercih yaparken yardimci olur musunuz  su ilitam boyle bu boyle diye | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| SAAT: 16:21 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.