![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü liseler için münekehat ve borçlar hukuku müfredatta yokmuş bunlara çalışmayın |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü ÖSYM tarzı sorularında olduğu gibi kafa karıştırıcı soracakmış yeterlilik gibi değilmiş ama inşallah yaparız |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mülakata sınavdan sonra karar verilecekmiş belli değilmiş |
|
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü birde duhadan aşağısı yasin mülk nebe fecr gibi süreleri ezberleyen var mı? sizce çıkar mı bu sınavda |
Cevap: DHBT İstişare bölümü ÖSYM sorularını tanımak için netten dinkültürü dersi alan sorularına bakabilirsiniz ben baktım çok fena... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü düşündüm de belki bu dhbt sınavını da bu kişiler hazırlar faydalı olabilir.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü kpss sonuçları bugün açıklanacak mı haberiniz var mı? |
Mülakatsız bir yeterlilik olmaz diye duydum. Hatta bulunduğum şehrin müftülüğünü aradığımda bana söylenen aynen şu sözlerdi. '' Artık bulunduğunuz şehirlerde değil hepiniz Ankara'da mülakat olacaksınız'' dediler, her an herşey değişebiliyor, hayırlı olan ne ise o olsun inşallah |
Dhbt sınavından sonra belli olacak diyorlar ,ama süpriz yapıp bugün veya yarında açıklayabilirler.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü benim duyumum sınav öncesi açıklayacaklarmış diyeydi zaten bir şeyi de doğru ifade etseler şaşmayacağız.. hayırlısı bakalım |
benim bildiğim tek konu arkadaşım..müftülük ve memurlerının hiç bir şeyden haberi zaten olmadığı...gülümseyen000gülümseyen000 aa kpss ylemi giriliyor,ne zman değişti sistem ..demedikleri klıyor:)gülümseyen000 gülsemmi ağlasammı |
Cevap: DHBT İstişare bölümü hadis zor bitti bu gün..ben resman dhbt değilde önlisans çalışıyorum :)kitaplar bütün bilgiler elimden geçti..not aldım..ciddi ciddi aöf sınavına girecek gibiyim:)yanış hazırlanıyorum galibaAğzı-Açık000 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü maşallah mihrinaz güzel bir şekilde hazırlanıyorsun |
Ben de maşallah diyorum. İkinci sınıfın derslerinden dolayı ben ümitli değilim ama senden çok ümitliyim, yüksek bir puan bekliyorum inşallah....sfhfgshsfhsgh :) |
Çok haklısın. c* Bir kaç ay önce bulunduğum şehrin müftülüklerinden aramaya başlayarak, kendimi Ankara'nın bütün semtlerindeki müftülükleri arasında telefon trafiğinde koşuştururken buldum. Sadece bir tek sorunun cevabını bulabilmek içindi, ama daha cevabı alamadım malesef mahcup000 En güzeli de nedir biliyor musun ? Hepsinde Allah korkusunu farkettim, çünkü kimse yalan söylemiyor alkış000 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mülakat yokmuş yüksek puan alanlar birkaç aylık bir eğitime alınıp sonra yerleştirileceklermiş...kontenjana göre alacaklar yani anladığım kadarıyla...böyle birşey olabilir sanırım |
Sistemi tamamıyle değiştirmeye çalışıyorlar :) peki bir kaç aylığına eğitim verilecek demişsin Sevda bunun hakkında bir bilgin varsa paylaşır mısın? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü çok fazla bilgim yok mesela 100 kişi alacaklar işte yüksek puan alanları yerleştirecekler mülakat yok ama çok yüksek puan almak lazım 80 üstü nasip ama yüksek puan alanları mulakatla eleme yokmuş anladığım kadarıyla |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü amin cümlemizden..bugün sonuçları açıklamaları lazım yoka bir sıkıntı var gibi... soru çözemiyorum benim aklım kaç aldım acabalarda yani gerçekten bu sınavı açıklamada çok geç kaldılar ben ilk defa girdim sınava birde hemen açıklıyorlardı eskiden sanki.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü kuranı kerimden ağırlıklı sorulabilir ra harfinin kalın ince okunmasından yada hu zamirinden kesin çıkar gibi meddi lazım çok karıştırılııyor çıkabilir bunlara dikkat sekte imale işmam revm bunları karışık verebilirler bence .. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bayram namazındaki hutbeyle cuma namazındaki hutbe hükmü farklı bu da sorulabiliri karıştırılmaya müsait |
Cevap: DHBT İstişare bölümü vaaz ve hutbe dualarından soru çıkmaz değil mi ? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü çıkma ihtimali yüksek soruları birbirimizle akşam paylaşalım mı ? akşam istişare yapalım mı? |
Alıntı:
Alıntı:
Çok iyi olur Sevda'cığım. Bir de bu sorularında cevaplarını bekliyorum. |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü bende kendimce bir değerlendirmeye gittim..ders sayısı çok..soru sayısı az...banada kuranı kerim ve ibadet ağırlıklı soru gelecek gibi geliyor..hac ibadeti...tecvid...meal olabilir...akşam böyle bir paylaşımda güzel olur |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bence soruları hazırlayan diyanet sınavı yapan meb olacak bizi yine ters köşe yapacaklar onun için nerde kenar kıyı varsa akşam onları paylaşalım derim |
Cevap: DHBT İstişare bölümü selamun aleyküm arkadaşlar yarınki sınav için hem size hemde kendime RABBİMDEN YARDIM DİLİYORUM .ilitam okuyorum bir kızım var hiç çalışamadım sınava. hepinizin dualarını bekliyorum RcA* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü evet soru cevap şeklinde yapalım inşallah |
Cevap: DHBT İstişare bölümü aleykum selam inşallah Rabbim bu sınavı size hayırlı kılsın ...kolaylık versin |
Cevap: DHBT İstişare bölümü ne yazık ki dhbt her ilde olmadığı için ben de kendi ilime en yakın sınav merkezini seçtim bugün akşam yemekleri yapacağım Sabah 6 buçukta yola çıkacağız allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah yarın sınav stresi ve sorularını istişare ederiz akşam inşallah sizin yapacağınız soru-cevaba katılabilirim |
Cevap: DHBT İstişare bölümü amin inşallah .. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü kpss açıklandı |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Evet doğru hemen baktım ilk sizle aylaşıyom 63 puan alışım çok kötümü puanlamada işe yararmı |
Rabbim sınavınızı kolaylaştırsın, inşallah. Allah'ü Teala ol derse olacaktır. Tevekkülü bırakmayın sakın... Benim gibi bir çok İlahiyatçıda bu sınava tam anlamıyla hazırlanamadı. Biz sınavda elimizden geleni yapalım, ondan sonrasını Rabbim bilir. Başarılar diliyorum... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü dhbt yi hep unuttuk..ben tecvid ve ibadet ders tekrarı yapmaya gidiyorum:) |
SAAT: 06:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.