![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü kuranda adı geçmeyeni İsrafil yaptım..siz... Cebrail..ruhul kudüs Azrail...meleketül mevt... Mikail...geçiyor diye biliyorum.. kiramen katibin ..:) İsrafil...geçmiyor diye biliyorum:) israfilin olduğu tek şıkkı işaretledim..doğrumu acaba |
Cevap: DHBT İstişare bölümü fıkıh usulünde ayrı bir litaratür oluşmuştur gibi bir soru vardı... usul..furuk..gibi şıkları vardı..ne yaptınız |
Cevap: DHBT İstişare bölümü birde şerh sormuşlardı...boş bıraktım..atma riskine girmedim:)yoksa ibn salah diyesim vardı..ama bilemiyorum |
Cevap: DHBT İstişare bölümü haça gidenle ilgili bir soru vardı..onunda cevabını verin arkadaşlar... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü terim çoktu çok... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü aaa birde şöyle bir soru vardı...ayetlerin sıralaması peygamberimize Cebrail aracığı ile bildirilmiştir..bu durum nasıl ifade edilir diye...vahyİ^mi tevkifi.mi...tevkifi yaptım önce ..sonra silip vahyii dir dedim.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
|
Bu soruya bende vahiy dedim... |
Evet doğru cevap istitaat'dı... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Mucize ile ilgili soruyu mekkenin fethiyle ilgili cevap vardı onu işaretledim |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Tadili erkan'a vacip dedim. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Özürle ilgili soruyu lohusalık işaretledim |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Sureden bir ayet verilip, Ahmet hocanın talebelerine hangi tecvid kuralı vardır sorusunu yöneltiği bunun gibi bir soruydu... Geçmiş yıldada bu soru sorulmuştu Cevabı Meddi Tabii olacaktı.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Allah'ın sıfatlarıyla ilgili metinde Vahdaniyeti işaretledim sildim muhalefetun lil havadis yaptım |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mesalihi mürsele vardı misyonerlik sorusu meddi tabii secavend Kur'an ın isim ve sıfatlarından değildir sorusu Tekbir sorusu Temsil özelliği sorusu |
Alıntı:
Alıntı:
Ravza'm bende bu yanıtları verdim, inşallah doğrudur. mahcup000 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Birazcık çalışsaymışım birşeyler olurmuş, üzüldüm soruları görünce çalışmadığıma :/ |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Evlilikle ilgili bi soru vardı o ne olacaktı düşünceli000 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü kendimi yeterlilik değil de başka bir sınavda hissettim. yanlış kitapçık mı verdiler diye düşündüm |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Zekat niyetiyle biriktirmek cevabını işaretledim |
|
|
Ravza'm bu sorunun cevabını Kıyam binefsihi olarak cevapladım. Çünkü, orada küçük bir ipucu vermişlerdi, kendinden başkasına ihtiyacı olmayan diye belirtmişti. Muhalefetü'n lil- Havadis = Sonradan olan şeylere benzememek değil mi? Bak şimdi çelişkide kaldım acaba doğru olan hangisi...uzgn |
|
Hocam bu sorunun bir yanıtı daha vardı. İki kız kardeşle aynı anda evli olmak değil mi? |
|
|
|
Bende iki şık arasında gidip geldim. Sonra anlanlarını iyice hatırlamaya çalıştım sonuçta Kıyam bi nefsihi işaretledim. Doğru mu? bilmiyorum.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü hocadan ders alma sorusu vardı |
|
yazar- eser sorusu ne olacaktı abla? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Dirayet tefsiri sorusu Mute savaşı Yalancı peygamber |
O zaman ben soruyu mu yanlış okudum. Hangisidir diye hatırlıyorum. Zaten hep yaptığım hatalar bundan kaynaklanıyor hızlı okuyup geçiyorum, olumlu ve olumsuz sorduklarında birbirine karıştırıyorum. ....mahcup000 uzgn |
|
|
Dirayet tefsiri Mute savaşı Yalancı peygamber = Şurayip b. Hasene diye cevap verdim emin değilim.... Bu isim bana sahabe ismi gibi geldiği için bu şıkkı işaretledim :):) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Yalancı peygamber sorusunu yanlış yaptım sanırsam :/ |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mütevatir,meşhur hadis sorusu hadis lafzıyla ilgili soru mehdi olmayan din işin ehline verilmesiyle ilgili soru ma'ruf sorusu |
Kayıplarımız hep bu yüzden oluyor hocam. Kendimi her defasında telkin ediyorum. '' yavaş yavaş oku, okuduğunu iyice anla'' ama her zaman hata yapmaya devam ediyor. |
SAAT: 07:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.