![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
hiç olmadığım derecede hasta oldum..çocuklarda öyle..birbirimizi bakıyoruz bizde:) geçmiş olsun..bende senin gibiyim..herşeyi yeni öğreniyor gibiyim..bu haftayı sadece dhbt 1 konularına..önümüzdeki haftayıda 2.sınıf konularına ayırdım .yoksa hepsi birbirine karıştı..soruların cevaplarınıda bildiğiden değil öğrenmek için cevaplıyorum..nurşenin sorduğu soruların cevabını ne aradım ne aradım bi bilsen:)kuran bilgisi konusuna baya çalışmam lazım.. sınavın bendeki karşılığı olduğu kadarhyyyyy |
Canım mihrinaz'cığım geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah . c* Çalışmalarınızda Allah'ü Teala zihin açıklığı versin. Sorularım zordu, evet kabul ediyorum. :):) Şuan cevaplanmamış sorularım mihrinaz'ı ve mehmet akif'i bekliyor. sfhfgshsfhsgh |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mihrinaz sizlere de geçmiş olsun allah sana da kolaylık versin |
Cevap: DHBT İstişare bölümü eskişehirde sınava girecek varmıı arkadaşlar ? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü sizce mahreç sorarlar mı bilgisi olan var mı?genelde tecvid soruluyor ama mahreç sorusu da çıkabilir mi? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü maşallah arkadaşlarıma,ne güzel çalışmışsınız (: ben ücretli öğretmenliğe başladım iş çocuklar ev derken hiç hazırlanamadım :( |
Cevap: DHBT İstişare bölümü inşallah sınavınızı Rabbim başarılı kılsın .. |
Hayırlı olsun Pehlivan hoca , tecrübelerinizi bizimle de paylaşın. Zorlukları varsa öğrenmek isteriz. Göreviniz tekrar hayırlı olsun |
pehlivan ben de tam çalışamadım sen de çalışsan iyiydi ama sağlık olsun sen bu sene mezun olduğun için bilgilerin tazedir zaten başarıyla da okulu bitirdin allah kolaylıklar versin |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bu sınav yeni sınav ya herkese başarılı oldun kazandın derlermiş bizi birde böyle şaşırtırlarmış... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü kolay gelsin arkadaşlar giremiyorum forma akım ep sizde ne yapıyorlar diye .... bende durum şöyle bebişim idrar yoolları enfeksiyonu geçiriuor bayrmdn beri hasta ev dağınık sağolsun eşim ortada yok onunda işleri yoğun oğlanın okulundn tel ediyor öğretmen çocuklarla ilgilenin diye utandım resmen vaktim yok demeye tamamdedim ama vaktim yok salonda masa açık üzerinde kitaplar ders notları kalem bilgisayar karma karışık banyoda yıkanması gereken ler ütü dolaında ütülenecekler mutfak yığınla ilaç dolu çamaşır balkonda katlanıp yerleşmesini bekliyor hastalıktan dolayı izlenmesi gereken inönü videoları.....tel çalıyor sürekli vaktim lmadığı için konuşamıyorum hafta son bir taraftan özet okuyup çözüyorum..... daha senenin başında çöktüm ....ama inşallah toplayacağım kendimi zorluk olmadan kolaylık olmuyor... halledeceğim ama şunu söyleyeyim ufak tefek aksilik çıkınca eğer bebekliysen geri eski haline getirmek zor...ögrenci evi oldu ev resmen ...yavaş yavaş yoluna koyarım bird e hafta sonu atlassak gel gelelim inönü deslerini çalışmaya |
Cevap: DHBT İstişare bölümü ben hafta sonu sınavına çaalışmadım aslında başlaıdm ara ara baktım ama çok meşakatli oldu sık sık bıraktım pek ümidim yok inşallah çalışan arkadaşlar iyi puanlar alırlar bizede teselliolursunuz |
Rabbim kolaylık versin , ceydanur sıkıntını okuyunca '' Allah'ım yakın olsaydı da yardıma gitseydim'' diye içimden de geçirmedim değil... mahcup000 Şimdi yoğunluğun içine birden girince plan program tam anlamıyla oturmadığından bu kadar telaş yaşaman çok normal. Ama zamanla planlarını da uyguladıkça her şey düzene girecektir. Sınavların üst üste gelmesinden dolayı herkes eminim ki, aynı sıkıntıyı yaşıyor, kendini de üzme herşey yoluna girecektir. Rabbim işlerini kolaylaştırsın.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü sağol nurşen gelmiş kadar oldun allah razı olsun..... arkadaşlar inşallah halldedersiniz rabbim kolay kılsın |
amin..hiç birimiz için kolay değiluzgn gelde babama hakverme şimdi..ne işin vardı 3 çocukla yok sınavdı yok okuldu..mahcup000 acıtan bir söylemdir..şaka babından söylüyorum:)....rabbim yardımcımız olsun |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bende bugün uğrayamadım canlar..inceden temizlik yaptım..sonra dedim ama baktım sonrası yok..her hafta sonu sınav var nerdeyse...tefsir kitabımı bitirdim... hiç sınavında felan değilim..kitapları okadar özlemişim ki..resmen bilgi güncellemesi oldu,benim için...mez.tarihide öyle...hergüne bi kitabı bitiricem inşallah..tecvid ve hac konuları tam bir muamma benim için ..onlara asılmam lazım...kitaptan çalışmam lazım onuda..bkalım ne olur.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Rabbim kolaylik versin, zihin acikligi versin hepimize bende hicc hazirlanamadimm..ikinci sinif kinularindan ve tecvidden hicc ümidim yokk..yinede Allah Kerim..yaa bide sinav icin farkli bi sehire gitmek zorundayim cuma gununden...Hadi Hayirlisi insallh.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü konular niye bu kadar çok ki en azından soru azsa konuda az olmalıydı hem diyanetten soru istemişse meb niye kendi yapıyor yine diyanet yapsın o zaman.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü amin .. lalü aşk kpss nasıl geçti nerelerdesin Allah yardımcın olsun..inşallah sınavın hayırlısı ile güzel geçer arkadaşım..ümitsizlik yok. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü benim nerde sınava gireceğim belli değil nette sivas cumhuriyet yüksek okulu kağıtta tokat yazıyor sizde böyle bir şey var mı? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Ben daha giriş belgemi almadim..netten baktim sadece ..bende erzurum ataturk unv.gircem sinava Rabbim nasip ederse.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Sevda benimm kpss de iy gecti diyemem..kitap yuzu acmadan girmistim sinava malum.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü inşallah.... hayırlısı olur orada sınava girmen... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Amin arkadaşim sagol..hepimiz icin hayirli olsun tabi. |
Bu sorununu biran önce düzeltmen dileğiyle sınava çok az zaman kaldı. Bu kadar mücadeleden sonra sınava giremezsen çok üzülürüm. Çünkü , senin ne kadar azimle çalıştığını biliyorum. rabbim yardımcın olsun. mahcup000 Alıntı:
Lalü başka bir şehirde sınava giriyorsun galiba. İnanıyorum ki, sizlerin sınavları daha başarılı geçecek. Neden biliyormusun? :):) Sıkıntısını önceden yoğun yaşayanlar sonrada mükafatlarını alacaklardır. Başarılı yollarda daima bulunmanız ümidiyle .... Allah'ü Teala'ya emanet olun, c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mezhep tarihinin son konuları bunalttı resman beni..şia...mehdilik..Yezidilik..Bahailik..akımlar derken..Alevilikle çark ettim..kırk kapı..kolu yok gömlekmiydi..neyse böyle kodladım sayın siz:) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü azıcık hadis dersinede bakayım da nurşenin sorularına cevab verecek hale geleyim bari:) zaten tefsirle hadis içiçe olduğu içn tefsirdeki tedvin,ilim tekniklerini yöntemlerini otutturmak için bu derse bakmam lazım:) |
:)bende daha fazla soru olur düşüncesindeydim ve motivasyonun iyiydi..şimdi bakıyorum 11 derse 40 soru....her desten 2 şer 3er soru sorlar yetecek demekkidüşünceli000bir kitap ve 5 soru.skr.buda benden olsun..fazla verdim bakınağlayan000 |
mehmet akif ve sen olmadığın zaman sağolsun batman sorularıma cevap veriyor. Birara erol71 hocamızda vardı artık onu da göremiyorum. Fırsat bulunca sorulara da cevap verirmisin mihrinaz katılım çok olunca fikirlerde çoğalıyor. Bekliyorum mihrinaz...c* |
Çok şey istedim galiba,kovulmadan kaçayım ben. iyi ki varsınız(: |
Hocam size kolay gelsin, Rabbim sizden de razı olsun. Sizi de göremeyince merakta kalıyorum. Bundan sonra alıntı yaparak soruların cevabını veririm. Daha yaşınız çok genç , kendinize haksızlık yapmayın.. evet000 İyi ki, sizlerde varsınız büyük bir coşkuyla bilgi alış- verişi yapıyoruz. Öğrenmenin yaşı yoktur, kaç yaşında olursak olalım. Öğrenme isteğimiz hiç tükenmesin inşallah ... c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü amin.... |
inan benim halim de hiç açıcı değil hiçbir şey tam anlamıyla olmuyor tek tam anlamıyla yapabildiğim çocukların bakımı ve oğlumun dersi dersler ev işleri ve dhbt sınavına yetişmeye çalışıyorum akşama kadar derse doğru dürüst çalışamadım diye strese giriyorum ama elimden birşey gelmiyor dhbt sınavına tam olarak çalışamasamda dhbt sınavından sonra yükümüz azalacak inşallah hepimiz bu tempoya alışacağız allahın yardımıyla inşallah hem evimizi hem çocuklarımızı hem de okulumuzu halledeceğizc*c*c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü dhbt sınavım az bir çalışmayla çok parlak geçeceğini sanmıyorum ama sınavdan sonra derin bir nefes alacağım |
Cevap: DHBT İstişare bölümü [QUOTE=mihrinaz;357446]amin..hiç birimiz için kolay değiluzgn gelde babama hakverme şimdi..ne işin vardı 3 çocukla yok sınavdı yok okuldu..mahcup000 acıtan bir söylemdir..şaka babından söylüyorum:)....rabbim yardımcımız olsun[/QUOm20m20m20baban haklı benimkide çoçuklar perişan olacak diyip duruyor |
Cevap: DHBT İstişare bölümü [QUOTE=mehmet akif2;357503]ceydanur bebeğin hastalığı da eklenince iyice bocalamışsın biraz iş biraz dersle işlerimizi yoluna koyarız inşallah inan benim halim de hiç açıcı değil hiçbir şey tam anlamıyla olmuyor tek tam anlamıyla yapabildiğim çocukların bakımı ve oğlumun dersi dersler ev işleri ve dhbt sınavına yetişmeye çalışıyorum akşama kadar derse doğru dürüst çalışamadım diye strese giriyorum ama elimden birşey gelmiyor dhbt sınavına tam olarak çalışamasamda dhbt sınavından sonra yükümüz azalacak inşallah hepimiz bu tempoya alışacağız allahın yardımıyla inşallah hem evimizi hem çocuklarımızı hem de okulumuzu halledeceğizc*c*c*[/QU bölümümüz çok iyi tabi zorluklara şükürler olsun hem ruhen çok rahatlatıyor insanı tabi bakın görürsünüz sınavların bitince boşluğa düşeceğim çok güzeldi ünüversite yıllarım ahhh ahh diyeceğim ........rabbim kolaylık versin...inşallah çalışan arkadaşlar kolay gelsin dün rüyamda gördüm diyanet onbin kontenjan açacakmış ...rüyalar gerçek olsa.................................hyyyyy |
Alıntı:
kpss den sonra p.tesi öğretmenliğe başladımevet000 araya bayram girdi, malum koşturmaca bu c. tesi de anne ve babam hacdan geldiler elhm gelen giden öyle koşturmacaskr hafta sonu da dhbt, bulunduğum ilde değil başka şehirde yani yolculuk varağlayan000 sabahçıyım, öğlen gibi geliyorum ve pilim bitmiş oluyor7638jk4 bu arada kızımda, hafif ateş, öksürk ve kısık bir ses...ağlayan000 bu durumda ne kadar çalışabildiğimi(yani çalışamadığımı) siz düşününuzgn sınav hayırlısıyla bitseydi diyorum, tabiki bu kadar çalışmayla nasıl bir sonuç alırım allah bilirkimseye-söyleme000 |
meşguliyetimiz çokskr rabbim yolumuzu kolaylaştırsın inşallahamn* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü arkadaşlar bu sınavda baraj diye bir şey yokmuş haberiniz olsun puana göre alacaklarmış...70 barajı diye bir şey yok yani. |
soru sayısı azuzgn sınavı yapan ösymuzgn yanlış doğruyu götürüyorağlayan000 bakalım puanlar nasıl olacak:) |
SAAT: 02:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.