![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Başkalarından gelen çicekle bahçe kurulmaz, Kendi bahçenin çiçeğini kendin ekmelesin.../cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dertleri zevk edindim Bende neşe ne arar |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her zaman seni seviyorum denmez Bazen gülüverirsin De hele Usta Bilirsin sen ? Yolu düşer mi hiç, Gönlü düşmeyenin ?... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Birini sevmek sadece güçlü bi duygu değil, Bir seçim, bir söz, bir taahhüt; Yüreğinden vurulanlar bilir...:klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. " Harcanıp giden bir ömrün ağrısıdır bu Beklediğim yok, bekleyenim yok Gidenim var, gidemediğim var.. " |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat öyle bir yoldur ki; Bazen,bu yolda yürürken, Ayaklarından çok , Yüreğin yorulur...:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sevmeseydim sığınmazdım gönlüne, Bir türlü bilmedi.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bilemedim ki şimdi ..! Yorulunca mı sus/arız.. Sus/unca mı yoruluruz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ölüyorum demiş, özledim diyememiş. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra ne mi oldu ..!! İkimizde "Kader"diyip geçtik O "Biz/den/ Ben ise "Kendim/den"... |
Bilir misin ey can, tek mesele ölmek Ölmeden evvel ölümü öldürmek... Belkide yazarken son satırları ilmek ilmek Nerden bilecekler, belkide tek kurtuluştur ölmek... |
Alıntı:
yoksa yoksa! insan güzel kokuya doymak için mi başını toprağa koyar? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her bahar gitmek isterim. Gittiğim olmadı hiç. Ama olsun... istemek te güzel. Can Yücel |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir insanı her hangi biri kırabilir ,ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş.. Çok acıttığında anladım... |
Arafındayım senin..! Vuslatı ahir, Dünyası zehir.. İçi ateş, Etrafı su.. Bir sen yaşıyorum ki, Sevmekle ölmek arası... |
Ve gene Düşmedi yanıma Düşten düşer gibi düştü Yad'ıma Cânıma o yâr.... |
Duamsa, Yüreğimde yar'sa, Özüme can'sa, Gelip geçen günden kime ne.? |
_____Dilime lâl Yüreğime firarım şimdi....!! |
Ey Duam Sessizce Git Gelecekteki Ahiretliğimin Kulağına Fısılda Ve Deki; Sol Yanım Nerelerdesin ____ |
Biri dokunsa yaşadığımı anlayacak, Biri seni sorsa kaç kez öldüğümü... |
Diyemediğim hallerim var.. Dökemediğim cümlelerim.. Sus turdum herşeyi... Hayy dan gelip, "HÛ"ya gidesim var... Hüzn-ü dökmeye mecâl im yok... Dikenden kurtulup, "GÜL"e kavuşasım var... |
Dil harap, Gönül yorgun, Hüznü'me Dua sürdüm sabır taneleri ile... Cana telaş düştü, Göze ateş, Kalbe gâm çöktü... |
Özlem'i anlat demişsin, "Yokluğunun imtihanı" desem Yeterli mi...? |
Arafındayım senin..! Vuslatı ahir, Dünyası zehir.. İçi ateş, Etrafı su.. Bir sen yaşıyorum ki, Sevmekle ölmek arası... |
Âh! "O" kahrolası ben; Yine, iki büklüm sevdanın ayak ucuna düştüm! |
Alıntı:
|
Kelam-ı Hakk'a Sığınıyorum.! Müteccir Yüreğimle Kendime Yorup Ayetler Örtüyorum Gözlerimin SEN Bakan Kısmına Yâr İnşirah Diyorum İNŞİRAH ! İla Rabbike Ferğab Kalbime ! -Ve Yüksek Bir Çığlıkla Suküt'a Eriyorum '' Umut Etmekte İbadettir'' Diyorum ! |
Inciten satırlar yazıyorum gunlugume Hece hece satır satır okursan sasarsin Işte bende boyleyim Biraz çılgın biraz hassas ve her şeyde mantık süzgeci ile bakan bi okadar da anac Ben beni üzen herkesi af ediyorum.ben öfkemi kırgınlığını Allah'a havale ettim.o bana yeter inci inci göz yaslarim süzülürken Allah'ın korumasına sığındım Rabbim bana yeter diyebiliyorsak işte bu imanımızın güzelliği olsa gerek |
Neyin var diye soruyordu, Eğildim Ve fısıldadım kulağına ; Şuramda ıslak , Nemli , Kocaman bir sensizlik var... klpp/klpp/ |
İki tesbih boncuğu arasında Bir kalp kaç kez çarpar, sayamıyorum. İkrarâ'ın sükutu oluyor suskunluğum. Az ve öz olan bir anlayışla ve kıbleye doğru bir bakışla seni anıyorum. Andıkça çoğalıyor anlamların. Adın ki sonsuzluk... ...RABBİM... |
Ahh YÂR.. Aminlerle buyur Dua'ma.. Belki kabul olacak bir Amin vardır , Gönlünden bana.. |
Günleri birbirinden ayırmadan yaşıyorum ben Bana göre günler aynı Tek farkı O'nsuz artan sayıları Cuma /pazar yok ki farkı Meselâ her gün aynı Sevgiyle, Sabırla Sükûtla Bekliyorum O'nu Cuma sayılmaz mı !? Duâ sayılmaz mı !? |
ZORLUĞUNA GÖĞÜS GERMEDİĞİN YARİ SEVME.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Her gün bir yerlere koşuyoruz..//___ .........// Fakat, Bir şeye kavuştuğumuz yok..!! |
Bahsetme şu uzaklık denen şeyden , Sen büyük bir deniz dersin Aramızda ki şu maviliğe, Ben bir avuç su... |
Ah be hayat; 16.cüz gibi zor olsanda, 17.cüz de rahatlatıyorsun.. 19.cüz gibi karışık olsanda bana bir yerde tanıdık geliyorsun.. Yusuf suresi gibi telaffuz edemiyorum ama bazen , Rahman suresi gibi eglenceli oluyorsun... Rabbim Bakara suresi gibi uzat ömrümüzü ama , Fatiha kadar öz olsun... |
Yarım kalan bi hikayeyiz seninle; Ne sen ,son cümlelerini söyledin, Ne de ben son noktayı koyabildim.. |
Hangi cemaat sohbet yada her hangi nerde olursaniz olun. Isterseniz Kabe'de tavafda olun ama hiçbirşey mumin kardeşinin kalbini kirmakdan daha sıkıntılı degildir. Muminin kalbi şeffaf bir kuş tüyüdür adeta. Inciltme incilme sadece Allaha munip bir kul ol yeter |
Ey sebebimm !!! Sende yağmur yağmasa , Bende toprak kokusu olmaz... Ey gönlümün gölgesinde dinlendirdiğim !!! Sensizliği ,senliği sendeki sırf " sen " Varsın diye sevdim.. _____// Yine adına süründü dilim Sürç-ü lisan ettiysem Aşk ola... |
Eğer başkalarını yargılamaya başlarsanız sıra hiç kendinize gelmez. / Muhyiddin Şekur |
SAAT: 09:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.