![]() |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İnsan taşıyamadığı yükü indirir kızım" derdi ANNEM..... Kiminin gönlüne ağır gelirsin, Kiminin ömrüne. Kiminin yoluna ağır gelirsin, Kiminin mendiline. Kiminin dününe ağır gelirsin, Kiminin gününe. Kiminin öğününe, Kiminin düğününe... Boş ver umutların pusulası şaştı diye üzülme. Acılar da, sevinçler de adımlar da, ritmler de dengi dengine... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İnsan herşeye alışıyorda; Varlığına alıştığı kişinin, yokluğuna ALIŞAMIYOR..." |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gülüne sahip çık cancazım, o kendini güçlü sanıyor ama, bir rüzgârlık cânı var.. hep uzaktamıdır renkli çiçekler tıpkı özlemler kadar kırılgan ve bir o kadarda beklemekten yorgun yürekler. ahirete vurgun bülbül misali tüm yalnızlıklar :! |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbinin en mahcup yerine gitmek, Yürüyüşlerin en güzelidir. İbrahim Tenekeci |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Küçük bir mutluluk istiyorum O kadar küçük olsun ki Istemesin kimse onu benden... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz hep kalbimize bağdaş kurup oturan, sessizliğimizle kaldık... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın...! 💕 Şems-i Tebrizi |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni s/aklıyorum kuru yapraklar arasına, Kimse bilmiyor ..! |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazıları " özledim" diyemez... Açar ellerini "duâ" eder... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kelimeler kifayetsiz kalmaz aslında, Sadece insanlar yazamazlar yutkunduklarını. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen bu yüreğe bu kadar acı fazla dersin kendine, Ama hata bizde küçücük yürekle kocaman sevmişiz, ne haddimize!... (E.Cansever) |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ♥ Bir Gece Ay Bana Sordu neden Seni Ağlatan Biriyle Berabersin? Aya Baktım Ve Dedim ki Sen Hiç Gökyüzünden Vazgeçebilir misin? |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gören gözlerin görmez mi oldu? Varlığımdan habersiz, uzaklarda mı arar oldu yüreğin. Yakın mısın bana yoksa? Yanı başımda isen ses ver bana. |
Cevap: Gönül Estikçe Her yürek ses veren bir uçurumdur, herkes kendi uçurumunu yüreğinde taşır… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aklıma gelme diye dinleyemediğim şarkılar var benim.. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçten kırılmak ince bir sestir. Onu ancak Allah duyar… |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Geç oldu ama anladım... Kimse giderken götürmüyor sevgileri yanında yanılgılarımı yüzüme vurmayın, 'içimdeki çocuğun masal saatine denk geldi aşk ' anladım dedim ya... Daha fazla yormayın...'' |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaralar acıyı saklar, İzleri hayatı gösterir. Kahraman Tazeoğlu |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kafam dağınık olabilir Ama; Kimi nereye koyduğumu asla unutmam (…) ♥ |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanın kürsüsü suskun yüreğindedir. Geveze aklın'da değil. Halil Cibran |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira! kelimeleri yan yana getiresim yok kendimi anlatmak için . |
Cevap: Gönül Estikçe Merhum Gibiyim "Çölde savrulmak için rüzgâr uman kum gibiyim Her seher sönmek için Şems gözeten mum gibiyim Savrulursam, ya sönersem bana hiç ağlamayın; Çünkü ben hâl-i hayatta daha 'merhûm' gibiyim" |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gitsem kalmalar saldırıyor, kalsam gitmeler çağırıyor.! Kahraman Tazeoğlu... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mal, mülk geçip gidiyor da geride kalp kalıyor. İçinde Allah'ın sevgisini taşıyan kalp, en büyük kalptir; ölümsüz kalptir. Lütfen durun biraz ve hayal aynasından kalbinizi seyredin." |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fena mevsiminden göç vaktidir beka mevsimine Haydi kanatlansın artık tüm kuşlar Hava ne zemheri ne de sonbahar Varlığımızdan bir şey anlamadı ki , yokluğumuzun farkına varsın insanlar. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok kelime "değil" ... " çok duygu " insanları birbirine bağlar.. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kanatları varmış kalbin; sevince uçar, sevilmeyince göçermiş…" |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğin kapısı vurmakla açılmaz; oraya yürek yoluyla varılır... Mehmet Deveci |
Cevap: Gönül Estikçe Ne çile sabırsız, ne de sabır çilesiz olmuyordu. Tıpkı gece ve gündüz gibi... Sevda ile gül gibi, toprak ile su gibi! Azık ile kul gibi, dua ile yol gibi! |
Cevap: Gönül Estikçe Allah, ıssız her kalbe yağarmış yapayalnız, ince ince.. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şurama batan.." diyor şair, Şurama batana,“özlem” demeselerdi;'bıçak' derdim… |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] " O beni, ben de onu bekliyordum. Ve hiç konuşmadan bir gün daha sona eriyordu.." Özdemir Asaf |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sobanın üzerine kolonya döküp alevleri seyreden, Mandalina kabuklarını sobanın üzerine atıp oda kokusu yapan, Sonra gece yattığında tavana vuran ateşin dansında hayal kurup uykuya dalan çocuklardık biz... Ne ara büyüdük biz? Ne ara kederlendi gönüllerimiz? Çocuksu sevinçlerimiz ne ara terketti bizi? |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İnsanın kalbinden daha büyük çöl, İnsanın kalbinden daha derin göl var mı ki? Yangın da burada, yağmur da." Senai Demirci |
Cevap: Gönül Estikçe Gariptir insanoğlu; yürümez, sevmez, mektup yazmaz, ağlamaz ve dua etmez... Sonra da mutlu olamıyorum, der! |
Cevap: Gönül Estikçe Ey Gönül ! Yüreğine inmediğin gönlün, bahçesinde bahçıvan olamazsın.. |
Cevap: Gönül Estikçe Sevmekten Yorulan GÖNÜL.... Bir Kenara Çekilip AĞLARMIŞ.. Ben Nerde Yanlış YAPTIM.. Sevdim Ama SEVİLMEDİM Der.. Yüreğinden KAN Damlarmış.. |
Cevap: Gönül Estikçe Bilseydin! Yüreğimde sana dair biriktirdiğim mavi şiirler ve mütemâdiyen duâlar var… B i l s e y d i n … |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreginin götürdügü yerde kırılırsın. Aklının götürdügü yerde yanılırsın. Yüregin aklına, aklın yüregine uymaz, darılırsın. Sonra ne akıl kalır ne yürek... DAGILIRSIN../.. |
SAAT: 07:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.