![]() |
Biliyor musun? Senin Ayrılık dediğine, ben Ölüm diyorum ..! ... Sen çok yaşa emi . |
Ben ; En çok senin ellerinden korktum... İsteyince tutamam, Tutunca bırakamam diye ! |
Öldün mü ? Kaldın mı diye sorma bana..! Sen giderken ölen'de bendim. Kalan da.! |
Gel.... Bir Katre Gülüşünü Sür Avuçlarıma....! Kaleminde Senin Olsun Şiirlerimde..! |
Gönül bağı diye bir şey var Burda bir yürek incinir, Orda bin gönül sızlar.... |
Adın dilimin ucuna geliyor.. İşte o zaman; yüreğim ağzıma geldi diyorum.. Anlatabiliyor muyum?... |
Hadi çık yüreğim... Düş avuçlarıma.. Sen anlat derdini Yaradana... |
Ey gözyaşı ! Hasret saçaklarındayım. Dokunma kayıp hüzünlerime. |
Yanında kalmayacağın kalbe sakın dokunma !! Sen bir görümlük bahar dersin, Geride koca bir kış kalır ..? |
Uzak olman hiç birşeyi değiştirmiyor güneşte benden uzak ay'da ama; ne günüm güneşsiz ne de gecem aysız geçiyor. "tıpkı yüreğimin sensiz olmadığı gibi..." |
Ben diyorum ki: Vuslatı beklerim, Yâr, Gaffâr. Âşk diyor ki: El-intizâr eşeddü min-en-nâr.* *Beklemek, ateşten şiddetlidir |
Tut ki gecenin alacakaranlığında düşlemişim seni ,, _____ Tut ki rüyalarımı bölmüşsün ...ne çıkar ? Ne çıkar gündüzlerin Selamsız Aşkına ... Geceleri KEFEN biçsen. ..........Bir anlık hırsla,herşeyi yakıp geçsen ne çıkar ....! _____ Tut ki bundan böyle unutmuşum seni,, _____ Tut ki artik çalan parçalar da ismin geçmesin,, _____ Tut ki yazılan şiirler seni anmasın. Varsın Eller de Unuttu Desin..... _____ BEN SEViYORUM YA SENi ,, Sen Sevmesen Ne Çıkar .....!!! |
Sen ki; Suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin.. Ne arzu ediyorsak; En hayırlısından ver bize Rabbim... ____//__♡__\\___//__♡__\\___ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yoruldum ! Ayağımın değil,yüreğimin götürdüğü yerlere gitmekten.. Sustum ! Dilimdekileri değil,yüreğimdekileri söyleyememekten.. |
suskunluğum acziyetimdendir sevgim en derinden söylenir yar dediğim bi haberdar sevdamdan hak ise şahit kalbimin derinliğinden dur durak bilmez yollardayım ucu bucağı olmayan bir sevda da ne yöne gitsem karşımda o yar neyi görsem masumca bakan gözler gönlümde gözümde gönlümde kaybolmuş emsaline Daim ola.. |
Kimi zaman kelimeler yetersiz olur, anlatmak istediklerini anlatamaz ve susarsın öylece… ... Neden dersin? Kendini sorgularsın sadece ...Yanlış anlaşılmaktan korkar ve susarsın öylece… Yüreğindeki sevgi çığlıklarını bastırır da susarsın çığlık atarcasına… Zindan gecelerde, duvarlara konuşursun bir başına ve yine sen duyarsın sessiz çığlığını, kelimelerin yetmediği yerde…!!!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey ! Benim gözleri ömre bedelim ; Sevdasına yandığım,en büyük ateşim , Dalgasına kapıldığım; Rüzgarı nereye eserse oraya sürüklendiğim; Hüznüyle kavrulduğum, Bilirmisin ben kimseyi , Senin gibi sevmedim... ~klpp/~klpp/~klpp/~ |
Hani Diyorum Bazen; Tanımasaydı Yüreğim Yüreğini.. Sonra Tövbe Diyorum, Kim olurdu Dua'larımın Amin'i. |
Ve sen içimde bir yara gibisin Her tökezleme de ucundan tutup kanattığım. Dokunsam , can yakıyor. Dokunmasam , zaman geçmiyor... |
Ah Uzaklar... Sende kaldı hepimizin içi, aklı, kalbi... Ve bizlere gurbet, Sende kalanlara sıla dediler... |
Sükûta boyun eğdim ..Yüreğim onu hiç sorma....! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzün D/okunuyor GözLerim'e... |
Harcanıp giden bir ömrün ağrısıdır bu Beklediğim yok, bekleyenim yok Gidenim var, gidemediğim var.. " |
Ve ...! Derki Kalem.. Yüreğine damlamasa yar.. Dön bak ki ______ yazdığın da ne var ..."! |
Bir de uzaktan izlemek var Sen'i.. İç parçalayan ama mutluluk veren .! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. kırk düğüm atmışlar sevda üstüne yoluna çıkarsa çöz getir bana" |
Bir " Semâzen " dönüyor... Kalbimin Tâm da orta yerinde... Ve ben ona "SEN" diyorum... |
İzle beni "HAYALLERİM" gidiyoruz; umudunu kırma, sanma ki ömür boyu hep böyle kırılıyoruz... "HİSLERİM" sen en önden yürü, bu kez gittiğimiz yolu bilmiyoruz... "KALEMİM" sensiz olmaz biliyorsun. Az neşelen Herşeyi Baştan Yazıyoruz... |
Gecenin yarısıdı Yâr ömrüm varısıdı İnsaf et mene ey yarım İnsaf din yarısıdı |
____//Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. ...................... Aklıma gelişini seveyim Ne güzel de darma duman ediyorsun beni !! ...// |
Gecikmiş bir gizemi, Birikmiş bir özlemi sakladınız mı? Gelmeyecek bir gideni, Olmayacak bir nedeni beklediniz mi? Özdemir Asaf |
Kime ? Neyi ? Ne için yazıyorsun ey kalemim ? Yürek hokkama, BATA BATA... Belki... Beni... Ben olduğumu bilmeden okur diye, umut mu besliyorsun yoksa hala... |
Gönlümün ulaştığı yere, ömrüm ulaşabilir mi?” |
Düşünme sen bu hesapsız düzeni, çiçekten kalbimiz var bizim.. İnsanların kanatları yok, İnsanların kanatları yüreklerinde.. Kimse kendisinden bir yere gitmiyor Yaşıyoruz sessizce yaramızı severek... |
Çok" özledim" diye bir satır daha düştü kayıtlarıma.. 💕💕💕💕💕 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Seni bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara, Akan yıldıza, Bir kibrit çöpüne varana, Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne…” |
Herkez kalır bir enkazın altında, Bazılarına bir el uzanmaz, Bazı yaralar için ,doktor çağrılmaz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dargın ‘’Kalbin’’ Durgun Dili olur ... Varmayın üstüme ... ! |
kopardığın dalım değil / sana açılmış yüreğim/di..:klp: |
Özlem; Sevdaya yürek açmaktır, Açılan yürekte hayat bulmaktır... klpp///klpp///klpp/ |
SAAT: 14:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.