![]() |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lambada cansız parlayan alev üşürmüş Tıpkı gönlün titremesi gibi... Bir kitaptır içeriği çok derin ve sessiz Kalem birde mürekkep ikizdir ayrılmayan Yazsa destan, ferman, derman olur Sonsuz nağmelerin buluştuğu satırlara Bir nokta bin söze bedel bir virgül bin ayrılığa ömür düşer Yazılanları okuyan çok olur önemli olan yazılmayanları okuyabilmekte |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şiir işte ağzı dili yok ki Konuş desen bakar yüzüne Yırtıp da atamazsın ki Sen varsın o kâğıtta Biliyor musun? ♥ |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ah benim! Ah benim! Ey adı gelecek zamanların ve mekanların insanlarına adımla bile kalacak olan, Ey adım adıyla bile yazılacak olan Sularıma dökülen karanlık, yoklarımı örten aydınlık Tezatlarım benim, benim tekrirlerim ... Ama muhabbetinden asla rücu etmediğim Gün geçtikçe çoğalan benzetmelerim, Sözcüklerim, lügatim, lisan hacmimce vasıflandırdığım vasfım.." |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sabret Ey Yâr...! Zahmette RAHMET Var... VUSLAT'ın Kıymeti Olmazdı, İyi ki HASRET Var... Tökezlersen Eğer Kaldır Ellerini, RAHMAN ve RAHİM Olan ALLAH (c.c.) Var... Şems-i Tebrizi |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yalnızlıktan ruhuma kefen biçip, Kendi cehennemimde sınanıyorum … Arasat’ta gibi telaşla, Yüreği..! Göğüs kafesine saklıyorum … Darbe-i azabı ile gurbet ehline sürülse de yazgım, Uhrevi acıları şahit tutuyorum Yaş’ıma … Yüreği sıvazlıyorum bismi-hu’yla … Hadi..! Şimdi kalbınde ki mührü kaldır ve İzle …! Gün’e Yas’ım değil göz’yaşım var bugün … |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Düşünsene hem kuyudasın, hem de Yusuf değilsin.. |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir damla sevdanın adıdır Gözyaşı.. Nefes almaya başladığında nerede sonlanacağını bilmediği bir yolculuğa çıkmıştır çoktan.. Sahibinin yüreğini yansıtan aynada hayatın bıraktığı izlerden süzülür usul usul. |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Sana baktıkça anladım, kalbimin üstüne gök kurmuştu Yaradan” |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne yaşarsan yaşa, Bir gülücük payı bırak daima, yüzünde hayata. . . |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İki ucu zehre bulanmış ölüme yazgılı ipliğin, Seni bana, beni sana bağlayan düğümündeyiz. Savrulup giderken koynunda bir lahza derinliğin, Beni seninle seni benimle öldüren halkanın eşiğindeyiz… |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Gönüller arasında öyle bağlar var ki bir gönül inciniyor bin gönül sızlıyor.” |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve bir cümle teselli ediyor beni, gönlüme bir damla ferahlık getiriyor; "Vardır bunda da bir hayır..." |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İsim nedir ki, Bulutlara yazılır geçer. Yüzüm nedir ki, Akar suya çizilir geçer… Ömür nedir ki, Kurulur bozulur geçer. Sevda nedir ki, Dokunursun süzülür geçer. Şiir nedir ki, Sezilir geçer. İnsan nedir ki, Bir şeylere sevinir, üzülür geçer. |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dargın kalbin, durgun olur dili. "Varmayın üstüme..." |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğimize iyi gelen şeyler bazen uzakta, bazen yakında, bazen de içimizdedir. . . Mehmet Deveci |
Cevap: Gönül Estikçe Nerdesin be gönlümün nuru? Biliyorsun ki ben seninle varım. Doğmayacaksan gönlüme... Ben ne yaparım? Yetiş ey gönlümün nuru yavaş yavaş sönüyorum... |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gerek var mı yanmalara yanıpta kül olmalara. |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir kere de arayıp, Ne var ne yok özledim desen . . . |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Beklemek neyi beklediğini bilmeden. Gün günü ay ayı kovalarken, Beklemek bir vaktin doluşunu…” Sezai Karakoç |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğin neyle doluysa, o taşacak elinden dilinden... Ne kadar gizlesen de, sızacak bir yerinden. . . |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kırıldığında insanlarla araya mesafe koymak lazım. Hissediyorlarsa yanına geleceklerdir. -Gelmiyorlarsa doğru mesafeyi buldun demektir .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonra dönüp dedim ki; İnsan dilinin değil, yüreğinin hissettiğini yaşamalı... |
Gönül Konuşmaya Başladiysa Eğer Hangi Güç Susturabilir ki..? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şimdi ne yazsam da geçse kalbimin küsü ? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yutkunduğun unutamadığındır. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aklımızda yüzü değil , Yüreği olan insanlar var … MEHMET DEVECİ |
Yüreği geniş olanların duasına özne olmak gibisi yoktur :) |
"Herkes içine seslensin, Anne sözü vakit düğümü Aynalar göstersin içten güldüğümü Yerde ördekten Gökte kırlangıçlardan gizleyin öldüğümü" |
Kalpte bir cehennem sızısı .. Çektiğin sancıların kuytusu .. İki nefes arası .. İçinde boğulduğun anlardı ; Aynı ruhun 2 ayrı yarası .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Susamak ile susmak çok benzerdir; Birinde dilin, diğerinde yüreğin kurur.. Hz. Mevlana... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yâr.. Uyku yok gözümde.. Bir kuş kanat çırpmak ister içimin gökyüzünde.. K.Dolunay |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. c*c*c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzakta denir mi sevdiğin için, gönlünün içine koyduysan… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Geldik Gördük Gideceğiz . ___________// |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sükut diye bir defter buldum... Aklımı , Ruhumu , Kalbimi , İçinde SAKLIYORUM ... ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sadece gülmesini istemek bile Sana yakın olduğumun göstergesidir Arada yollar yıllar olsada Yüreğim yüreğine gülümsemektedir... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yola çıkarken yürek heybenizi, Omzunuza alın. Bir gözünde ikrar, Bir gözünde asalet olsun... Pir Sultan Abdal |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sil yüzünden hüznü, Kalk, yeniden umutlara dayan! Damlada denizler görür, Ruhunu aşka adayan! Kadim Dolunay |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her insanın canı bir yerlere takılır kalır, Bazen yolcusunu unutmuş yollara, Bazen yolculuğunu unutmuş kullara. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazı şeyler harflerle anlatılır Bazıları da Dolu dolu olan bir göz aralığı Titreyen bir ses Yutkunulan ünlemler ..Ve uzun süren bir sessizlikle.. Mehmet Deveci |
SAAT: 00:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.