![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzün uğrarsa bir gün gönlüne, Bilki, o gönül Rabb'inin elinde, Duâ bekliyordur Yaradan. Gönlü hüzünlü olanın dostu, Allah'tır demişler. Öyle ya, deniz gecenin içinde, gece denizin içindedir. ||Rüveyda Yağmur |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen sadece onun sende bıraktığı izIeri özIersin, Her şarkıda ayrı bir hatıra sakIıdır sanki; istesen de silemezsin.. |
yüreğine sağlık su damlam özenle yaptığın her paylaşımında bizlerden bir şeyler varklpp/ |
Alıntı:
Bazen ,,,bir yazının satır aralarinda buluruz kendimizi sanki bizi yazmıslar gibi.. Allah razi olsun ..klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ömür denilen, iniş çıkışlı bir yol, Sanmaki düşmezsin, Bi düşene sor... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çiçekli Duâlar serpiyorum yüreğimde açılan yaralara, İyileşiyorum sonra.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Ne kadar uzak olabilirsin ki , en fazla elimle kalbim arası kadar.” |
Tozlu bir kitabın satır aralarında saklı kalmış yaraya dokunabilmektir bir insanı anlamak.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle Yoruluyorum ki Bu Hayattan , Bazen Kapatınca Gözlerimi , Açasım Gelmiyor..!!! |
Sevda gözlerin buluşması değil Gönüllerin bir olmasıdır... |
Aşk kalpten gönüle giren bir yoldur Kalp gönülden bedene saplanan bir oktur.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzün uğrarsa bir gün gönlüne, Bilki, o gönül Rabb'inin elinde, Duâ bekliyordur Yaradan. Gönlü hüzünlü olanın dostu, Allah'tır demişler. Öyle ya, deniz gecenin içinde, gece denizin içindedir. ||Rüveyda Yağmur |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve gelip geçecek hayat Tüm gelip geçenler gibi Güneş gibi Işık gibi Yaz gibi Eylül gibi Kasım gibi Sen gibi Ben gibi Gelip geçecek... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Terkedilmiş bir şehir gibiyim sokaklarım ıssız ve sisli... yönünü kaybetmiş bir çocuk gibiyim bilinmezliklerin içinde kaybolan... uçurumun kenarında uçamayan kuşlar gibiyim... kelebegin kırık kanatlarındaki umutsuzluk kırıntısıyım... yitirilmiş ümitlerin soğuklugu içinde hisslerini kaybeden bir figüran gibiyim şimdilerde... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanın düşünenleri olmalı; Merak edenleri, Hesapsız Kitapsız değer verenleri, Uzakta olunca özleyenleri, Sesini duyunca sevinenleri olmalı Dualarına katanları , |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey yâr, sûküta hapsolmuş sözlerimi, Mektuba duâ diye yazıyorum... Herşeyi bilen ve gören tek adrese, Fatiha'larla imzalayıp, Tövbe pullarını yapıştırıp, Gönderen kısmını da boş bırakıp, TEVEKKÜL kutusuna atıyorum... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] saklı cümlelerim var, sineme attığım.. bu baharda gözlerimi yagmura buladım dilimde kalır iki kelime.. söylesem duymazsın, en iyisi bende kalsın. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. " Ah " edemeyiz, " beddua " edemeyiz . Biz " Hasbinallah Ve Ni'mel Vekil " der ALLAH'ı Vekil kılarız ; acılarımızın hesabına ... . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbimin her atışı, Senin için bir dua olsun.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzünden umut, yağmurdan yol yapıp gideceğim… Çok uzaklar ne tarafta? Rüveyda Yağmur |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ___________Yorgun Cümlelerden İbâret Değildir Şiirler. . Bir Yazanı Vardır, Bir Yazdıranı . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gidenin önünde durulmuyor ki Kalanın yarasını sarasın " :klp: :klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yüreğimi Dualarla Sarıp Ebedi Susasım Var... Hadi ..! Amin'le Sükûtumu Ruhum Şad Olsun... Hadi..! Hatmet Surelerimi SeLa'm Duyulsun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gönül mabedimin yaralı mahremi. Yüreğimin sesi. Sen hala arafta gezinirken. Ben tavaf ettim gönül kâbeni. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Senin için yapraklarını koparttığım papatyalardan özür diledim dün gece... "Haklısınız" dedim... "Ne sevdiği belli ne sevmediği..." cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen dua gibi gel... Ben kapıyı açtığım da, yüzümdeki tebessümü amin'lerden say ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra geliyor umutlarından öpüyor değil mi ? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dedi ki Dua'n Çok Uzun Sürdü... Dedim ki Beni İnciten Herkese Dua Ettim!!!!... |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ama artık gitmek geliyor içimden Bir sabah masmavi bir bulutun peşinden, Dönüşü olmayan yerlere.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen say ki, Ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yüreğimi . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir bakmışsın Allah; Hiç ummadığın an da vermiş kalbine mutluluğu...! |
Seni düşünürken, Bir çakıl taşı ısınır içimde... Bir kuş gelir Yüreğimin ucuna konar. Var mı başka söze hacet? |
Huzur.. Bazen usulca yağan yağmurun sesi, bazen de umutla semaya ulaşan bir duanın neticesi... |
Hırçın dalgalar gibi çarpar hüzün; soluna soluna... |
Kalbimi unuttuğun yerden al n'olur! "Ol" diyen, bir gün "Öl" diyecek! |
Anlatsana bana yüreğindeki beni Ateşte üşür buzda yanar gibimi Söylesene nasıldır aşkınla yaşamak Mahşerin ortasında sevdiğini arar gibimi |
insan yürekten anlatmaz dilden anlatır bir çok hüzünlerini alemlerin Rabbine döker içini,, : ) |
Elif gibi Gülümseyelim Suskunluğa. Elif ki; ne yüce bir Kelimedir Tur dağında.... Unutma Sevgili.... Hiçbir Yar(a) Duasız Bırakılmamıştır..! |
Ve sen !! Diğer yarım... Ruhumu besleyen, Şiirlerimin öznesi, En uzaktaki yakınım.. ...sen... Bugünde tıpkı şairin dediği gibi, Mıh gibi aklımdasın____// |
"Ne zaman unutur gibi olsam olmuyor, Unutmak istediğımin her şeyin tam ortasındayım" |
SAAT: 00:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.