![]() |
An gelir ,tenhanın tenhasına sığarsın,An gelir dünyalar dar gelir, ... |
Biliyormusun ,bugün hiç şiir yazmadım sana, Unuttum sanma, Yine yazarım, Okumanı isterim mısra ,mısra, Eksiltmem içimde ki seni , Susarım ama Dua dua anlatırım Allah'a... |
Söz uçar yazı kalır” dediler, kâğıt peçetelere yazdım hep. Kimini gül yaptım, kiminiyse yüzdürmek isterken boğdum bir kaşık suda. |
Yüreğin fay hattindan geçiyorsa , Deprem/lerle yaşamayı öğreneceksin.. Olmuyorsa sola bindirdiklerini , Sağ/dan indireceksin... |
Sol yanım yine acıyor ,ama bu sefer agrısı çok derin, Sensizlikten mi yoksa çaresizlikten mi bilmiyorum.. Ama canım çok yanıyor.. |
Anama yokluk nedir diye sorsalar , Evde un yok der .. Bana sorsalar "özleminden kavrulmuş yüreğim " derim... |
Sanki bir gün… Aniden… Hiç hesapta yokmuş gibi… Hiç beklemiyormuşum gibi… Tüm umudumu kaybetmişim gibi… Sen çıkıp geleceksin ve tutacaksın yalnızlığına sarılmış ellerimden… Sımsıkı saracaksın ellerimi, gözlerindeki derin hüzün ve özlemle bakacaksın gözlerimin içine içine… Diyeceksin ki, “Geldim işte, buradayım. Bak, gerçekten buradayım. Yanındayım, seninleyim. Her şey geçti. Her şey şimdi başlıyor. Seninle başlıyor. Bizimle başlıyor…” Sanki bir gün işte… . |
Acıların gözlerinden akar ama , halini soranlara iyiyim dersin... |
Herkez kıyıda köşede dururken , Sen canımın içindesin.. Bil istedim ... ~:klp:~:klp:~ |
"İnsanın düşünenleri olmalı ; merak edenleri, Sesini duyunca sevinenleri olmalı... " |
Sesini duymak isteyene, Bir fısıltı yeter... |
Hep aklıma geliyorsun, Bak Gördün mü ? Senin de gidecek başka yerin yok ...!! |
Yokluğunun ; iki yakasını Bir araya getirip , Varlığını İliklermisin ömrüme...!! |
Bazen sadece gittiğini zannedersin, Ama Atlı karıncada olduğunu unutursun, Dünya küçük , Ve sen karşıma çıktın, Dünyanın yuvarlak olduğunu Unutmuşum.. Ve yine dönüp dolaşıp Sana geldiğimi.... |
Ne diyordu şair; Yıkıldı Yolunu Bekleyen Şehir Artık gelsende bir gelmesende bir ▪▪▪▪▪▪¤¤¤¤¤¤▪▪▪▪▪▪ |
Ben her bahar böyle olurum,, Toplarım kalbimin kırıklarını , Basarım bavullara Yol, iz bilmez deli gönlüm Düşerim yollara....!!!! |
Hüznün sesi olsaydı , Arşı titretirdi ... Yüreğimin sesini Sen ___ Düşün....!! |
Benim uykularım hep kaçık, Sen_____ İçine sinen sabahlara uyanabildin mi ..!!! |
Annemin dokunuşu gibi dokun bana hayat! İncitme.! Babama duyduğum güveni sende de bulayım! Sevdiğim gibi bak bana! Merdivenlerinden çıkarken, bir yaşlı hürmeti göster. Ellerimden tut.! Yorma beni. Yarı yolda bırakma ümitlerimi. Kıyıpta alma çocuk neşemi, Umutlarımı savurma rüzgarlarınla. Söyle insanlarına yıkmasınlar hayallerimi!. Kuş seslerini eksik etme sabahlarımdan! Onlarla uyandır beni!.. |
Böyledir işte; Yazar yazar susarsın.. Çünkü, kelimeler yetmez gönüldeki yorgunluğu anlatmaya... Emanettir yüreğimiz içimizin içini bilene, "O" ki her derde devadır.... |
Gönül hassastır İki güzel söze kanabildiği gibi İki acı söze de yanabilir |
Öyle bir uykuya dalsam ve öyle bir uyansam ki... İşte olduğum o yerdeyim desem ve deseler ki; "Cennet'ine hoş geldin Cennet'liğinle". |
Dörde bölünse insan, Üç parçası bekleyiş, Biri gidiştir... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne kadar uzun bakılır ki bir resme ? O kadar uzun ve hüzünlü baktım.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. kaç yaşındayım bilmiyorum. Karşıma çıktığın gün doğdum işte.. Gerisini sen hesapla artık.. Yaşım ; Seni yaşamışlığım kadardır benim...! Didem Madak... |
Derken, sen düşersin içime..! Sonra... Ardından koşar adımlarla diziliverir içinde sen olan özlemlerim... Derken, bir kuşun çırpınışı takılır aklımın çalılıklarına, Sonra... Dünya düşer gözümden... |
Bir Bahane Bul Uğra Gönlüme. Ne Bileyim '' Birine Bakıp Çıkacaktım '' de, Kalbimin Anahtarını Unuttum , Onu Alabilirmiyim?' de..!! Ya Bahane Değil mi, '' G e L '' İşte!... |
Özlüyorsun, özlemekle kalmıyorsun Bi’ şeyler batıyor göğsüne. İçinde hiç bilmediğin bir yerler acıyor tarifsiz. Ağlıyorsun gözyaşlarının onu sana getirmeyeceğini bilmene rağmen. Ezberliyorsun onu özlemeyi adın gibi... |
Ölçüsü kaçtığı zaman, aşırı sevgi de bir insanı şımartabilir. İşte bu nedenle herkesin gönül kabına göre verilmeli sevgi. Kimine süzgeçten geçirip ince ince, Kimine yüreği aldığı kadar bol kepçe.... Sevgisi kadar, gönlünce... |
Birini Ezberlemek Nedir Bilirmisin? O Olmuşsundur Artık...!! Bakarken Gördüğün... Her Anında Yanı Başında... Mesafelere Inat... Bedende Ayrı Canda Kalpte Bir... Kimse Ben Gibi Okuyamaz Seni... Çünkü Sen Benim..!! Dilimde Duamda Yüreğimde En Saf Duyguların Tek KahramanısıN. |
Güzel kalan yaralar vardır... Sen de benim bazen zamansız bir dokunuş, bazense mevsimsiz bir yağmurla sızlayan ama hep güzel kalan yaramsın... |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İçimden geldiği gibi, sevdim seni, İster bahar bil, ister fırtına..! |
İşte yine başbaşayız içimin acısı Yine birlikteyiz. Ver elini Sus ve ne olur incitme beni. ... Ey kalbimin ağrısı Ver elini Çıkalım seninle soluksuz kalmadan sessizce Bu karanlık ve uğultulu ormandan. İçimin acısı, kalbimin ağrısı aşkım İşte yine başbaşayız. Ver elini Sus ve ne olur incitme beni. ... |
Bahanesi o kadar güzeldi ki Sessizce durup gülümsedim, Sonra üstadın şu sözleri aklıma geldi,, "Yaprak sıkılmıştı ağaçtan, bahaneydi sonbahar“ Size değer veren insanın bahanesi olur muydu hiç.? |
SAAT: 00:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.