![]() |
Cevap: Gönül Estikçe ... "Bir şeyim yok, iyiyim" diyorum, Oysa benim bir şeyim var.. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen benim için bir şiirdin. Şiir bitti sende bittin. . . Unutmaki ben bir ' şairim ' Senin gibi ne şiirler bitirdim. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çağırsam gelir misin, Geceme yıldız, Günüme güneş gibi. . Tomurcuk yüreğinle, İlkbahar gibi. . |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gam çekme gönül, konuşulmayanı da bir bilen, söylenmeyeni de bir duyan var. Gökhan Özcan |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen için sıkılır bulutlar toplanır yüreğinde bir tek yağmur eksıktir artık .. gözün yollarda .. artık gelse dersen. artık yağsa ... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben seni sevmek için değil, Sevmenin ne demek olduğunu bil diye sevdim... Şems-i Tebrizi |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gönüllerin anahtarı, yumuşak huy ve yumuşak kelimelerdir. *** |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Değmiş bir kere elim eline, Bir kere sevmiş, Tövbe etmiş, tövbe başka ellere… |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seslendim denizin kulağına Dedim ki; Canım deniz Gözümün nuru yoldaşım benim Martını yolla bana Haberim var ona Yüreğimin en dibine yerleştirdim Git söyle ona .." |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yazamadığım şiirlerin selamını getirdim yüreğine anlatamadığım duygularımı şarkı yapıp çığlık çığlığa söylüyorum duyuyormusun? |
SAAT: 14:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.