![]() |
Cevap: Gönül Estikçe Allah, ıssız her kalbe yağarmış yapayalnız, ince ince.. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şurama batan.." diyor şair, Şurama batana,“özlem” demeselerdi;'bıçak' derdim… |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] " O beni, ben de onu bekliyordum. Ve hiç konuşmadan bir gün daha sona eriyordu.." Özdemir Asaf |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sobanın üzerine kolonya döküp alevleri seyreden, Mandalina kabuklarını sobanın üzerine atıp oda kokusu yapan, Sonra gece yattığında tavana vuran ateşin dansında hayal kurup uykuya dalan çocuklardık biz... Ne ara büyüdük biz? Ne ara kederlendi gönüllerimiz? Çocuksu sevinçlerimiz ne ara terketti bizi? |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İnsanın kalbinden daha büyük çöl, İnsanın kalbinden daha derin göl var mı ki? Yangın da burada, yağmur da." Senai Demirci |
Cevap: Gönül Estikçe Gariptir insanoğlu; yürümez, sevmez, mektup yazmaz, ağlamaz ve dua etmez... Sonra da mutlu olamıyorum, der! |
Cevap: Gönül Estikçe Ey Gönül ! Yüreğine inmediğin gönlün, bahçesinde bahçıvan olamazsın.. |
Cevap: Gönül Estikçe Sevmekten Yorulan GÖNÜL.... Bir Kenara Çekilip AĞLARMIŞ.. Ben Nerde Yanlış YAPTIM.. Sevdim Ama SEVİLMEDİM Der.. Yüreğinden KAN Damlarmış.. |
Cevap: Gönül Estikçe Bilseydin! Yüreğimde sana dair biriktirdiğim mavi şiirler ve mütemâdiyen duâlar var… B i l s e y d i n … |
Cevap: Gönül Estikçe Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreginin götürdügü yerde kırılırsın. Aklının götürdügü yerde yanılırsın. Yüregin aklına, aklın yüregine uymaz, darılırsın. Sonra ne akıl kalır ne yürek... DAGILIRSIN../.. |
SAAT: 13:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.