![]() |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira! kelimeleri yan yana getiresim yok kendimi anlatmak için . |
Cevap: Gönül Estikçe Merhum Gibiyim "Çölde savrulmak için rüzgâr uman kum gibiyim Her seher sönmek için Şems gözeten mum gibiyim Savrulursam, ya sönersem bana hiç ağlamayın; Çünkü ben hâl-i hayatta daha 'merhûm' gibiyim" |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gitsem kalmalar saldırıyor, kalsam gitmeler çağırıyor.! Kahraman Tazeoğlu... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mal, mülk geçip gidiyor da geride kalp kalıyor. İçinde Allah'ın sevgisini taşıyan kalp, en büyük kalptir; ölümsüz kalptir. Lütfen durun biraz ve hayal aynasından kalbinizi seyredin." |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fena mevsiminden göç vaktidir beka mevsimine Haydi kanatlansın artık tüm kuşlar Hava ne zemheri ne de sonbahar Varlığımızdan bir şey anlamadı ki , yokluğumuzun farkına varsın insanlar. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok kelime "değil" ... " çok duygu " insanları birbirine bağlar.. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kanatları varmış kalbin; sevince uçar, sevilmeyince göçermiş…" |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğin kapısı vurmakla açılmaz; oraya yürek yoluyla varılır... Mehmet Deveci |
Cevap: Gönül Estikçe Ne çile sabırsız, ne de sabır çilesiz olmuyordu. Tıpkı gece ve gündüz gibi... Sevda ile gül gibi, toprak ile su gibi! Azık ile kul gibi, dua ile yol gibi! |
SAAT: 09:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.