![]() |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen bu yüreğe bu kadar acı fazla dersin kendine, Ama hata bizde küçücük yürekle kocaman sevmişiz, ne haddimize!... (E.Cansever) |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ♥ Bir Gece Ay Bana Sordu neden Seni Ağlatan Biriyle Berabersin? Aya Baktım Ve Dedim ki Sen Hiç Gökyüzünden Vazgeçebilir misin? |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gören gözlerin görmez mi oldu? Varlığımdan habersiz, uzaklarda mı arar oldu yüreğin. Yakın mısın bana yoksa? Yanı başımda isen ses ver bana. |
Cevap: Gönül Estikçe Her yürek ses veren bir uçurumdur, herkes kendi uçurumunu yüreğinde taşır… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aklıma gelme diye dinleyemediğim şarkılar var benim.. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçten kırılmak ince bir sestir. Onu ancak Allah duyar… |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Geç oldu ama anladım... Kimse giderken götürmüyor sevgileri yanında yanılgılarımı yüzüme vurmayın, 'içimdeki çocuğun masal saatine denk geldi aşk ' anladım dedim ya... Daha fazla yormayın...'' |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaralar acıyı saklar, İzleri hayatı gösterir. Kahraman Tazeoğlu |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kafam dağınık olabilir Ama; Kimi nereye koyduğumu asla unutmam (…) ♥ |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanın kürsüsü suskun yüreğindedir. Geveze aklın'da değil. Halil Cibran |
SAAT: 01:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.