![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [CENTER][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] BİR KUŞUN KALBİNE YASLANIP AĞLAYASIM VAR BUGÜN |
ÖYLE SEVMİŞTİM... Bir kış günü sıcacık sobada pişen kestanelerin tadı gibiydi seni sevmek... Güzünde, baharında, yazında, kışında Dört mevsimi çizmekti duvarıma seni sevmek... An olur hüzünlenirdi yüreğim, sığmazdı hiçbir yere... Alırdın avuçlarına, salardın beni gökyüzüne... Ve ben sonra seni kuşlara anlatırdım.. Onların cıvıltısı pencerene yayılırdı. Bir kırlangıcı düşün... Ya da bir martıyı... Veya yüreği incinmiş bir serçe... Bilmez misin ki zavallı kalbim, Kapında hep divane el-pençe... Hadi neredeysen çık gel artık... Ve ben bir kez daha seni 'Öyle Sevmek' istiyorum... ( snnclk34 ) |
Gönülde tüter .. İz kalmış yerden .. ~ÖyLe~ . . . |
Ben mi !? Bıraktığın gibi. Bildiğin gibi. Biraz eksik, Biraz yarım gibi. Hiç yokmuş da Gelirsen var gibi. ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Merhemi olmayan bir hastalıktır __________ HASRET Su bile acıtır Geçtiği yer yaraysa!... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gittiğin yerlerden yaz bana, Canıma okur gibi okurum... ^/öyle/^ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben senden başkasına kapı nasıl açılır; Bilmiyorum ki.! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ancak yürekten tutan.. Yürekte tutunur..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dönüp geriye baktığımız vakit, kırdıklarımız görünüyor da, bizi kıranlar hiç görünmüyor." İbrahim Tenekeci ..öyle.. . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen beni hiç hatırlamadığın için Unutmuş da sayılmazsın Üzülme ! |
SAAT: 10:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.