![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Oysa ki ..! Kalbimi ne yana çevirsem, yanar... Külleri hep Sana eser... Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Onlar sevmeyi yanyana olmak sanıyorlar.. Seni ona onu sana getirmeyen yollarında bir bildiği vardır elbet.. 'Fii kalbi ilel kalbi minel kalbi sebila' Sonra mı ? Sonrası kalır bazen.. Yutkunup kalırsın ve beklersin.. Nefeste alamazsın ya hani sonra! Sonra ÖYLE İŞTE... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbi kırılmış bir insanla konuşmak dikkat ister... Hangi cümle , hangi kelime kırıklarını sızlatır bilemezsin ... Bilemezsin kaç kez tökezlediğini ... Kaç kez düşüp düşüp kalbini kanattığını ... Cesaret ister... Sabır ister... Dikkat ister... Bir daha kırmadan... Kalbi kırılmış bir insanı sevmek Yürek ister… Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İki nefes arasına sakladım seni. Kader deyip konuştuğum, Kısmet deyip sus'tuğumsun... ♥ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Olması gereken en güzel yerdesin. - Duâ'mdasın Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Tesbihte hata olmaz ; Adın doksandokuzda tıkanır... "Üç harfli" suretler belirir surelerde , ...Yokluğuna malûm olur gözlerim... Dilim , Rahmet okur ardından ; Üç "kul" bir "el"... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şimdi Allah'a emânet ol, ötesinden kıskanırım seni. . . Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben ... Ve umudum ... İki sahipsiz sandalye gibi Sessiz ve kimsesizdik bugün... Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kelam-ı Hakk'a Sığınıyorum.! Müteccir Yüreğimle Kendime Yorup Ayetler Örtüyorum Gözlerimin SEN Bakan Kısmına Yâr İnşirah Diyorum İNŞİRAH ! İla Rabbike Ferğab Kalbime ! -Ve Yüksek Bir Çığlıkla Suküt'a Eriyorum '' Umut Etmekte İbadettir'' Diyorum ! Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beklemeyi bilen kalp taş olmayıda bilir... dünyada olmak acıdır.. öğrendim... Öyle . . . |
SAAT: 21:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.