![]() |
hangi gün geri döner hangi anlar tekrar yaşanır hasreti çeken bilir ... çektiren değil,,, |
Alıntı:
öyle ........ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsan saramadığı yarayı saklarmış, Bazen bir gülüşün içine gizler, bazen derin bir sessizliğe kundaklarmış... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gözyaşlarının %1 su %99 duyğudur .... Öyle . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanın düşünenleri olmalı; Merak edenleri, Hesapsız Kitapsız değer verenleri, Uzakta olunca özleyenleri, Sesini duyunca sevinenleri olmalı Dualarına katanları , ...Öyle... . . . |
Daha kaç gece bekleyeceğim seni Gel artık... Özlemler sırdaşım oldu açamam derdimi kimseye Bil artık... Güvercinler yuvadan uçtu gitti, gelmez oldu. Bari SEN gittiğin yerden Dön artık... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Bir yürek üşürse Kaparmış kapılarını.." ~ÖyLe~ . . . |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilmez misin iki gözüm; Gözü arkada kalanın, Gönlü bir adım bile atmaz... ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin Göğünden Benim Göğsüme Düşen Hırçın Bir Damla.. Bazen Gözlerime Nem... Bazen Yüreğime Gökkuşağı.. Öyle işte.... ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle Bir Şiir Yazardım ki Sana YaR; Harflerine Asardın Kendini... |
SAAT: 10:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.