![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
Evet hafızlık üzerine yoğunlaşıyorum nasip bakalım. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü S.a arkadaşlar.2011 yeterliliksüresinin ne zaman bittiğini bileniniz var mı? Yani yeni alımlara başvurabilirmiyim. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü her yeterlilik 3 sene geçerli eğer kpss niz varsa başvurabilirsiniz.ama ayrıyeten başvuru yapmaya gerek varmı bilmiyorum.duyuru da çağırılacaklar yazıyordu.bekleyelim bir açıklama yapılır muhakkak |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Cevabınız için teşekkür ederim.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yeterlik belgesi nasıl alınıyor peki? Elimizde bir belge olacak mı? |
Alıntı:
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Selamun aleykum yazılı sınavı geçen arkadaşlar çalışmalarınıza nasıl devam ediyorsunuz, neler yapıyorsunuz, hiç kimseden ses çıkmıyor sınavı geçtik ama sonrasında her hangi bir yere başvuruda bulunmamız gerekiyormuydu? Mülakat olursa tam olarak ne zaman olur? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selam kardeşlerim inşallah mayıs sonlarında alım olacak Allah nasip etsin bizlere |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü diyanetin kaç personel alacağı mülakay kayıt tarihleri açıklandı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan bakabilirsiniz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü başvurularınızı yaptınızmı |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Ne başvurusu nereye yapıcaz? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleykum arkadaşlar vekil imamlık kalkmış diye duydum bigisi olan kardeşlerimden haber beklıyoruz |
Alıntı:
yukarıdaki linkte başvuru tarihi kimlerin başvurabileceği ve neler yapılması gerektiği yazıyor..başvuru tarijleri 24 mayıs da başlıyormuş ancak imam hatip mezunlarına kur'an kurs öğreticiliğinde kadro ayırılmamış ilahiyat önlisans lisans vardı duyuruda..okuyun bi sizde gerekli koşulları taşıyorsunuzdur inş. |
aleykum selam..bu konuda bilgim yok ama duyuruyu ayrıntılı bi okuyun muhakkak vardır |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yeterlik belgesini alan var mı arkadaşlar? Hala elimizde bişi yok.. |
yeterlilik istişare bişey sormak istiyorum, bilgisi, fikri olan cevaplayabilirmi acaba?2013 yeterlilik sınavını kazanamadım 2014 te yeterlilik sınavı olacakmı acaba ve nasıl çalışmam gerekir misal şimdiden başlamak istiyorm |
Cevap: AÖF İlahiyat 1.sınıf öğrencileri istişare bölümü Alıntı:
ilk önce diyanetin ilmihalini al kardeşim iki ciltlik diyanet işlerş başkanlığı yayını olan kitabı... sonra Hz Muhammed ve evrensel mesajı -ibrahim sarıçam ın..o da mühim çünkü siyer konuları var tecvid eksiğin varsa tecvid çalış bir de mealli kuranı kerim den ayeti kerimelerin manalrını... |
Cevap: AÖF İlahiyat 1.sınıf öğrencileri istişare bölümü alya dua Allah razı olsun. bahsettiğin eserleri almıştım, tecvid içinde yazarak çalışmıştım. olmadı nasip değilmiş. tecvidden epey soru beklerken sanırım 3 tane vardı yine sorular 2013 tarzı mı olur dersiniz? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sitemizde her sınav için istişareler mevcut lütfen hangi sınavla ilgili bilgi almak istiyorsanız o sınavın istişaresinden yazın....lütfen.... |
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Selamun aleykum arkadaşlar imam alım sınavına kaç kişi katılacak kaç hafta sürecek bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyoruz allah razı olsun |
1.sınıf istişarede yazdıklarınızı bu konuya taşıdım onun için öyle oldu ilk başta ben taşırken bakmışsınız demekki :) |
|
cuma hucurat rahman yasin vakia mülk gibi surelere çalış hocam manalarına falan ben öyle yapacağım inşAllah... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yeterlik sınavında kaynak kitapların %80 etkisi var mutlaka bir kaynak kitap edinmenizi tavsiye ederim ben iki senedir giriyorum ilk senemde hiç çalışmadan girdim ikincisinde kaynak kitap aldım fakat yine çalışamadım sınavdan sonra kitaba baktım soruların çoğu vardı ve lise mezunuysanız hiç şansınızın olmadığını söyleyebilirim çünkü son girdiğim sınavda aöf 2. yılım bitmek üzereydi ve hep ders konularımızdan çıkmıştı özellikle tefsir soruları |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü esslamu aleykum arkadaşlar söz per alım sınavına katılanlar nasıl geçti sadece ihl mezunu olan bi kişi alım şansı varmı |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ne zmn olur acaba..? |
2014 de olmasını umuyoruz ama resmi bi açıklama sene başında felan yapılır sınav olursa |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü genelde mart ayında oluyor şubat-mart gibi |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar sınav çalışmanız ne alemde? ben siyer ve ilmihal karışık gidiyorum inşallah... |
Yeterlilik sınavı Yeterlilik sınavının sözlü kısmı artık kaldırılıp kpss üzerinden değerlenecek miş doğru mudur bilen varsa RcA* etsem beni aydınlatabilir mi? |
Cevap: Yeterlilik sınavı Alıntı:
kaldırılmadı aslında ama eskiden önce mülakata çağırılırdı sonra kpss puanına göre atama olurdu..şimdi önce kpss puanına göre çağırıyorlar çağırdıklarında zaten mülakata tabi tutuluyorsunuz geçerseniz puanınıza göre atanıyorsunuz |
Cevap: Yeterlilik sınavı Alıntı:
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yeterlilik Sınavı ile İlgili Duyuru Tarih: 04.07.2013 Diyanet İşleri Başkanlığında münhal bulunan kadrolara atama yapılmak üzere 2013 yılında 5.000 adet açıktan atama izni verilmiştir. Bu bağlamda imam-hatiplik, müezzin-kayyımlık ve Kur’an kursu öğreticiliği unvanlarındaki kadrolara ilk defa yapılacak açıktan atamalara esas olmak üzere 2013 yılı sonbahar döneminde Yeterlik Sınavı yapılması planlanmaktadır. Yapılacak olan yeterlik sınavının ardından söz konusu münhal kadrolara atama işlemleri gerçekleştirilecektir. İlgililere duyurulur |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Baharda yapılacak Yeterlilik Sınavında Diyanet, İlahiyat ve İHL mezunlarına ayrı soru olacak! Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, bir Tv konuşmasında, Yeterlik Sınavında İlahiyat ve İHL mezunlarına ayrı soru olacağını! İfade etti. Diyanet İşleri Başkanlığının yeterlilik sınavıyla ilgili eleştirilerin hatırlatılması üzerine Bozdağ, bu konuda bir çalışma başlatılacağını bildirdi. ... Soruların okul müfredatıyla uyumlu, mezun olunan okula uygun olması gerektiğini belirten Bozdağ, “Önümüzdeki sınavlarda imam hatip mezunlarıyla ilahiyat mezunlarına sorulacak sorular ayrı olacak ve müfredata uygun olacak, hangi meslekse o meslekle alakalı olacak" dedi. Diyanet İşleri Başkanlığı bir kaç önce sınav yönetmenliğini değiştirerek Yeterlik Sözlü sınavlarını kaldırmış idi. Yeni Yeterlik Sınav Sisteminde soru dağılımları da farklı olacak Baharda yapılacak Yeterlilik Sınavında ve sonraki dönemlerde yeterlik yazılı sınavı tamamen kalkacak ve yerine KPSS ayarı gelecek. Diyanet Sınavları Milli Eğitim değil de ÖSYM yaptığında ise 2 yılda bir yapılan KPSS sınavına " Diyanet Yeterlik Bölümü" hanesi eklenecek. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Sonbaharda yeterlilik sınavı duyurusu yapılacak...diyanetin sitesini takip edin |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü s.a bu sınav uygulaması geçtiğimiz sınav gibi olmayacakmı? sadece mülakatmı olacak kpssyede girmedik nasıl yapcaklar? |
SAAT: 21:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.