![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
siyer için hangi kaynağı kullanıyorsunuz. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar ben bunu pek anlamadım artık sadece kpss ye girip mi yeterlilik alınacakmış (: |
(: |
|
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü belki daha önce yazılmıştır ama bana yeterliliğe hazırlık kitabı tavsiye eder misiniz geçenki yeterlilik sınavı iptal olmuş diye duydum yeni yeterlilik sınavı tarihi belli mi |
|
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] şurda abla..ordaki kitapları tavsiye ederim |
şimdi inceleyeceğim |
|
Ordakilerden iki tane vardı bende 3 tane daha siparis ettime.en azından soru Bankası alın bence |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bu kadar kısa zamanda ilk defa girecek olan benim gibi arkadaşların pek şansı olduğunu düşünmüyorum açıkcası.daha önceden giripte bilgileri daha taze olanlar avantajlı bence hiç kaçırmasınlar bu sınavı.ben sadece kendimi denemek ,olur ki olmayan bişey olur da sonradan keşke dememek adına sınava giriyorum..dualarınızı beklerim,selametle kalın.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar sınav ne zaman müracaat geçtimi ben hiç bilmiyorum nereye başvurulacağn bende kendimi denerdim yardm edin lütfen |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü başvuru zamanı geçmedi bugün başlıyor ayın 5ine kadar yine bu sitede duyuru yapılmıştı emin olmak için bakabirsiniz |
Burdan bakabilirsiniz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü klasik yeterlilik kitapları geçtiğimiz snav için çok yetersizdi çok başka sorularda vardı acaba bu yeterlik snavında sorular nasıl olacak ve nerelerden soracaklar bnede girsem mi diye düşünüyorumdüşünceli000 |
|
bi sene kazanılan yeterlilik belgesi 3 yıl geçerli.kazanmış olanlar tekrar girerlerse boşa masraf ve stres olacak onlar için.eğer daha yüksek not alabilirim düşüncesiyle başvururlarsada kpss notu önemli yeterlilikde 70 almışsın 80 almışsın fark etmez |
ama bilemiyorum sorular nasıl olur |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü S.a. ilahiyat 2.sinifa gectim duz lose mezunuyum.yeterlilige bizde girebiliyor muyuz?daha kayit yaptirmadik ama 2.sinifa.selametle |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamlar bnde mracat edip parayı yatırdım ama hazırlanmaya vaktim olmuyor neyapabilirsem kendimi deneyeceğim.nerelerden hazırlanacağız kitap almadım hazırlananlar paylaşırsa sevinirim. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yeterliliğe hazırlananlar için bayanlara özel grup kurdum.burdaki dökümanlar ve dosyalardan faydalanabilir,pc.ye indirip çalışabilirsiniz.süre kısıtlı rabbim yardımcımız olsun.grup adresim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sizce ne yapayım ? Selamun Aleyküm arkadaşlar, bimere attığım maile bugün cevap geldi Anadolu Üniversitesinden mektupla, Bütünleme yapılmıyacakmış. benim Arapça 2, 3 , 4 zayıf yani hem güz hem bahar dönemi. bir yıl... bu yıl yeterlilik de var, diplomayı alamazsam yeterliliği vermezler zaten, yeterliliğe başvurmasam bir daha ne zaman olur bilmiyorum, bu öğrenci yakındaa mezun olur inş. diye bir kağıt alsak anadolu ünivden yeterlilik belgesini verirler mi? ne yapacağım şaşırdım kaldım, istişare yapalım. |
Cevap: Sizce ne yapayım ? Yeterliligi kazanırsınız ama mezun olamazsınız kazanacağınız beldenin bir anlamı olmaz.seneye mezun olabilecekseniz Müftülüğe arayıp sorun bence alttan sersim var diye bi bakalım ne diyecekler |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Konunuz yeterlilikle ilgili olduğu için bu bölüme taşıdım |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar yeterlilik sınavına bayan arkadaşlar katılamıyormuş diye okudum zaten 20.000 elinde yeterlilik belgesi olan k.k.öğreticisi bulunmaktaymış net bilgisi olan varmı eşimde giricekti ama.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Duyuruda bayan erkek ayrımı yok.siz nerde okudunuz.daha önce başka bi üyemiz de aynı şeyi söyledi ama öyle bi durum olsa diyanet resmi sitesinden yada yaptıkları duyurudan bilgi verirlerdi |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sözlü kaldırılmış doğru mu ? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Kaldirilmadi. Önceden yazılıyi geçenler sözlü sınava girip kazanırlarsa kpss puanına göre ataniyordular. Simdi yazılıyi kazananlar alım olduğu zaman kpss puanına göre çağırılip mülakata tabi tutuluyorlar gecerlerse ataniyorlar |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alım olacağı zaman yapılacak. Kurs her halukarda gorulecek.bi girelim de sınava bakalım yapilirmi.ins yapmazlar :) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleykum 4 hafta kadar zamanımız var ilmihale baksak yetişmez mehmet ümitlinn kitabına çalışsak nasıl olur ? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü s.a vakıf banka yatırılcak harcı atmden yatırsak oluyomu? bide başka hangi bankalara yatırılıyodu? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü A.slm vakıf ziraat ve halk bankalarından yatırılır. Atm den yatiracaksiniz zaten |
|
darısı mahzunlara.Rabbim inlarıda güldürsün İnşAllah |
SAAT: 17:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.