![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü rabbim yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar tüm sınava gireceklere başarılar |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü geçmiş olsun arkadaşlar (: sınavdan çıkanlar nasıldı sorular ? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
ben deneyim olsun dedim doğru dürüst çalışmadım.ama bence biraz bile hazırlanan kişi için çok kolay denebilir. bu arada ben izmitte sınava girdim.bazı bayanların elinde hatice hanımın özetleri vardı.yazı ve sağ üst köşedeki numaralarından tanıdım.inşallah dua etmeyi unutmamışlardır kendisine. |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü insanın ve canlıların sonu ecelmi kıyametmi |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yanlış soruları hatırlayanlar varmı? biçok soruda yanlışlık var gibiydi |
uzgn |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü arkadaşlar öyle bir kafam karıştıki anlatamam bazı sorularda ben bu kesin doğrudur diyorum bakıyorum ki başka yanıtlayan daha emin konuşunca tereddütde kaldım.bazı soruların yanlış gelmeside bence farklı alanlarda sınava girenlerin aynı sorular sanmasından .imamlık,müezzinlik ve k.k.ö için sınav olundu ama hep aynı sorulmuş gibi insanların yorumları....el insaf diyorum. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü zekat kimlere verilmez diye bi soru vardı? zengin komşu deilmi? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü birde efendimize hicrette yardım eden sad b muazla abdullah bin ureykıtmı esmayla uraykıtmı? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü şafide hangi yemin kefaret gerektirir gibi soru vardı ya onun cvbı neydi |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü acaba sorular ne zaman yayınlanır |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yarın yayınlanacakmış inşaAllah |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü s.a arkadaşlar yeterlilik sınavında 90 soru vardı.. 70 alabilmemiz için kaç net yapmam gerekti?? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü aleyküm selam,56 net yapmanız gerek,en az 24 yanlış sapmanız olabilir... 80 sorudan 70 56 netle geliyor... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü soru 90 değilmiydi??? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü benmi öyle hatırlıyorum??? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 80 soru vardı |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 90 dak...süre 80 soru ,alınması gerekende 70...yapılması gereken en az 56 net..yanlış cevap en fazla 24.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü tamam hatırladım şimdi süre 90 dı sanırım duaedin neolur...kazanmaya mecburum....ama yinede hayırlısı Allah'tan |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü çok soru sordum biliyorum ama son bişey daha sorsam ??? hendekle ilgili soru vardıya onun cevabını hatırlayan varmı???? |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Aaaa yayınlanmışmı??? Ok. çok teşekkürler...allah razı olssssuuuuuuunnnnn |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yok henüz yayınlanmadı ben bulduklarımı topladım.yarın yayınlancak.o zamana kadar bunlardan bakın dedim. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü hendek sorusunu yanlış yapmışım ve daha bikaç yanlış daha...bakamıcam moralım bozuldu :((( benimde kpssm var 87 kpss ama şu yeterlik olmadı gitti... vardır bi hayır,kısmet olmayınca olmazmış |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü daha net cevaplar açıklanmadı moral bozamayın derim.bunlarında net cevap oldukları var olmayanlar var.her kafanın cevabı farklı ,ben yarını bekleyin derim. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü tamam kardeşim...hayırlısı... ama pes etmicem inş. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü diyanet nezaman açıklar puanları ve nerde yayınlar yine meb in sitesindemi yayınlanır sonuçlar |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sınav sonuçları açıklanmış |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 78.500 almışım çok şükür geçtim bunu da arkadaşlar siz ne yaptınız |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü hayırlı olsun çeşmi. bende tam 70 puanla sınırdan geçtim.elhm hazırlanmadım hiç.bu yüzden bu puan bile beni çok sevindirdi doğrusu. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bende 72.50 puan aldım |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Hayırlı olsun arkadaşlar darısı başımıza inş |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü bende şimdi baktım 83.750 almışım iyimi acaba? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 82.5 puan aldımmm |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü iyi puan alan herkesi tebrik ederim |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü mülakat ne zaman olur,ne sorarlar hiç bilmiyorum bence mülakat sınavdan zordur.ben heyecanlı ve çok unutkanım 44 yaşından sonra zorlanıyoruz hayırlısı olsun |
SAAT: 12:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.